RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: PROZ在hk [打印本頁]

作者: dannyu    時間: 2009-2-25 10:45
標題: PROZ在hk
之前一直都有留意 proz.
http://www.proz.jp/

某日上去 sony 陳列室.原來佢擺左套proz做demo比人影相用.
想買入的兄弟,可留意一下。

sony 陳列室在銅鑼灣sogo,東角大廈.
作者: raybee1211    時間: 2009-2-26 00:19
請問幾 錢一set??有幾大架?
作者: alanlui106    時間: 2009-2-26 22:31
1 set 只有場景2600蚊,火車另外買好似1600蚊,控制器都要另外買,再要買個220轉110v火牛,可以去灣仔買,有現貨......咁既價錢,玩n-scale已經好正
作者: wah2320    時間: 2009-2-27 10:20
原帖由 alanlui106 於 2009-2-26 22:31 發表
1 set 只有場景2600蚊,火車另外買好似1600蚊,控制器都要另外買,再要買個220轉110v火牛,可以去灣仔買,有現貨......咁既價錢,玩n-scale已經好正

同意 !
作者: marky    時間: 2009-2-27 11:57
真係貴左d喎
作者: 楓仔    時間: 2009-3-2 14:22
原帖由 alanlui106 於 2009-2-26 22:31 發表

請問係灣仔邊度????
作者: jacky720    時間: 2009-3-3 21:02
正喎!!
作者: 毛    時間: 2009-3-4 10:24
死啦...我見到經已好鍾意啦.......

N-scale 既係幾大呀.

WOW...但係個價錢就好似真係唔平喎...
作者: dannyu    時間: 2009-3-4 18:23
係貴架.其實自己加唔到d乜野落去.可以併併貼貼佢其他set.
但錢...就......   

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2