RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 買咩電變好? [打印本頁]

作者: JK86    時間: 2010-3-27 11:37
標題: 買咩電變好?

個舊電變已經收工, 想買個新的, 唔知各位師兄有咩推介? 有埋後波, 以價錢平為原則, 謝謝!

P.S. Futaba MC330CR 係咪一個好的選擇? 好似好多人用此玩drift~
作者: 榮~    時間: 2010-3-27 12:56
個舊電變已經收工, 想買個新的, 唔知各位師兄有咩推介? 以價錢平為原則, 謝謝!
JK86 發表於 27-3-2010 11:37

雙星果d囉!$1xx~
作者: JK86    時間: 2010-3-27 15:06
你預幾多$$呀
dennis_wong 發表於 2010-3-27 13:07

around $3XX.........
作者: JK86    時間: 2010-3-27 15:23
做咩唔買無刷
dennis_wong 發表於 2010-3-27 15:22

有咩好提議, how much?
作者: JK86    時間: 2010-3-27 17:17
大6~v16~180蚊~
細~ 發表於 2010-3-27 16:30

呢隻都係有後波?
作者: qoodee    時間: 2010-3-27 18:48
個舊電變已經收工, 想買個新的, 唔知各位師兄有咩推介? 有埋後波, 以價錢平為原則, 謝謝!

P.S. Futaba M ...
JK86 發表於 2010-3-27 11:37

好盈電變啦~35a~平~靚~~正~
作者: JK86    時間: 2010-3-29 12:14
好盈電變啦~35a~平~靚~~正~
qoodee 發表於 2010-3-27 18:48

幾銀呢?
作者: JK86    時間: 2010-3-29 12:23
好盈 & V16呢啲國產電變襟唔襟呢? 另外各位師兄對Futaba MC330CR有咩意見?
作者: Andrew168    時間: 2010-3-29 12:46
玩飄移咩野電變都可以, 因為要求極低, MC330CR或V16或國產電變都冇問題, 足夠有餘
作者: jacobchu2007    時間: 2010-4-23 16:25
MC330CR very good. Can be used over years/......
作者: JK86    時間: 2010-4-26 12:34
Thanks everyone~
作者: gimsink    時間: 2010-5-3 10:22
Brushed, V16, ESC only, below HK$200, Reverse OK
BL, 好盈 35A, ESC + Motor, around 500-520.
Not worth to buy MCxxx.....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2