RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 3 Racing F1-09 [打印本頁]

作者: chris6200    時間: 2011-10-13 14:23
標題: 3 Racing F1-09
小弟想買以上的套件來玩,請問各師兄有否用過。請給一些意見。

作者: 吃喝玩樂    時間: 2011-10-13 14:33
回復 chris6200 的帖子

點解唔買雙星?
作者: chris6200    時間: 2011-10-13 14:48
回復 吃喝玩樂 的帖子

F1-09 是改裝套件還是一架車嗎?
作者: 吃喝玩樂    時間: 2011-10-13 15:18
回復 chris6200 的帖子

F109係3racing架車的型號
作者: tiger1    時間: 2011-10-13 15:55
i heard not a good idea to buy...
作者: chris6200    時間: 2011-10-13 16:08
thank you

作者: civicboy    時間: 2011-10-13 17:33
好似買104W改好D喎....
作者: kevin-ysl    時間: 2011-10-13 17:39
集兩位車友經驗!!
F109極端合適雨天飛馳!!!
冇落雨時都係103or104啦~~~
作者: Lotus    時間: 2011-10-13 18:04
車身軟,好彩400賣得甩
作者: cHRisTiAN    時間: 2011-10-13 19:05
kevin-ysl 發表於 2011-10-13 17:39
集兩位車友經驗!!
F109極端合適雨天飛馳!!!
冇落雨時都係103or104啦~~~

關咩事~~~
只係有一隻呔岩跑濕地和低溫環境。
再姐跑乾地一樣無問題,睇你識唔識set姐。
作者: kevin-ysl    時間: 2011-10-13 21:18
cHRisTiAN 發表於 2011-10-13 19:05
關咩事~~~
只係有一隻呔岩跑濕地和低溫環境。
再姐跑乾地一樣無問題,睇你識唔識set姐。

當然啦~~
set好左緊係得啦!!
你話事計...咁啱掛~~
set嘅期間!!
必然經歷因車架太軟而轉唔到彎之情況!!
要set好嘅野...硬係比我感覺唔多自然!!
但係我係極支持香港制作嘅!!
希望"三姑奶"之後一代嘅F1冇咁論盡同強化多少少個車架啦~~

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2