RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: TORO摩打一問 [打印本頁]

作者: liongoryeah    時間: 2013-2-2 15:49
標題: TORO摩打一問
請問有冇師兄知道TORO摩打尾蓋擰去邊度係0度?買返黎時刻度係30,係咪=+30度?
THX~~~~~~~~

作者: fr@nkie    時間: 2013-2-2 18:46
@30度.
作者: liongoryeah    時間: 2013-2-2 21:56
THX師兄~~
即係刻度30=0度?
作者: yuenchitat    時間: 2013-2-2 23:15
其實依家好多麼打都唔係0度,個sendson已預先加左度數。
作者: nikeid    時間: 2013-2-3 06:45
請問調較度數有咩用處??
作者: liongoryeah    時間: 2013-2-3 11:05
yuenchitat 發表於 2013-2-2 23:15
其實依家好多麼打都唔係0度,個sendson已預先加左度數。

thx~~~
作者: 遙控少女    時間: 2013-2-3 12:42
幾錢隻 , 我也想買 thx
作者: wongbunny    時間: 2013-2-3 12:50
nikeid 發表於 2013-2-3 06:45
請問調較度數有咩用處??

真接+進角
作者: fr@nkie    時間: 2013-2-3 12:55
令摩打在加速和極速快D,但温度也同時上升.
作者: 遙控少女    時間: 2013-2-3 13:37
買隻10.5T

作者: 遙控少女    時間: 2013-2-4 10:39
$248真係超值 , 要買多隻13.5T至得
作者: liongoryeah    時間: 2013-2-4 12:06
遙控少女 發表於 2013-2-4 10:39

咁平~~~可以PM邊間買嗎

作者: master    時間: 2013-2-4 13:45
Ching, 可以PM邊間買嗎
作者: vivio    時間: 2013-2-4 18:01
我都想買返隻......可否pm我係边度買??
作者: gos    時間: 2013-2-4 18:11
遙控少女 發表於 2013-2-4 10:39

could u please pm me at which rc shop u bought this TORO B/L sensored motor at the price HK$248.00. thanks.
作者: 遙控少女    時間: 2013-2-4 21:07
唔想同某店賣廣告 , 只可以講 街尾
作者: ying1234    時間: 2013-2-4 21:55
icic....
作者: tsfai    時間: 2013-2-5 21:09
遙控少女 發表於 2013-2-4 21:07

Ching, near hospital or near railway? Thanks.
作者: alex2k2    時間: 2013-2-5 23:31
今日經過KWS行了一轉,最終去晒咁多間地舖,ching所講個間已無貨,街頭個兩間賣$36x & $33x ,最終上了 1/F買了,因時間的關係無行晒所有樓上舖,但據聞 22/F 暫時無貨,價錢平$12。
作者: kennethgo    時間: 2013-2-6 10:06
遙控少女 發表於 2013-2-4 21:07

So simple and directly..I know which shop la...
作者: kennethgo    時間: 2013-2-6 10:08
tsfai 發表於 2013-2-5 21:09
Ching, near hospital or near railway? Thanks.

You can try both side check check la...and ask the price you may find out which shop la!!!
作者: 遙控少女    時間: 2013-2-10 22:49
alex2k2 發表於 2013-2-5 23:31
今日經過KWS行了一轉,最終去晒咁多間地舖,ching所講個間已無貨,街頭個兩間賣$36x & $33x ,最終上了 1/F ...

可能因為多人買, 求過於供 , 起左價

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2