RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 想買支國產GT3C 2.4G遙控,kws那間有售? [打印本頁]

作者: Dauphin    時間: 2013-5-2 19:16
標題: 想買支國產GT3C 2.4G遙控,kws那間有售?
如題 : 想買gt3c 2.4g控,請問旺角邊間有?謝謝各位ching
作者: 遙控少女    時間: 2013-5-2 20:16
GT3C可以上RC媽買 , 我個fd用緊唔錯 , $31x價錢無求了
作者: 船之父    時間: 2013-5-2 20:38
包唔包USB充電
作者: Dauphin    時間: 2013-5-2 21:00
不好意思...RC媽即係邊樹謝謝

作者: Delta.    時間: 2013-5-2 21:50
船之父 發表於 2013-5-2 20:38
包唔包USB充電

有包USB充電
作者: Delta.    時間: 2013-5-2 21:51
知樂有得賣
作者: 船之父    時間: 2013-5-2 22:29
Delta. 發表於 2013-5-2 21:51
知樂有得賣

智樂賣$4佰幾

作者: Delta.    時間: 2013-5-2 22:44
船之父 發表於 2013-5-2 22:29
智樂賣$4佰幾

哄上taobao買啦200人仔
作者: Allan007    時間: 2013-5-2 22:55
Dauphin 發表於 2013-5-2 21:00

www.rcmart.com
網上訂好之後,打電話上去confirm order,約時間上去攞。佢D網上價係標高左,比錢時會平D。
作者: Allan007    時間: 2013-5-2 22:57
Dauphin 發表於 2013-5-2 21:00

http://www.rcmart.com/flysky-transmitter-gt3c-with-receiver-lipo-battery-fsgt3c-best-price-p-35410.html?cPath=36_47
作者: bigbigbig    時間: 2013-5-3 02:20
上taobao買啦
作者: LOSE    時間: 2013-5-3 02:27
如果旺角"就去廣華街",行車方向近街尾左邊,智"落",買多野,"RC孖"都好,買親野都有野送.....風褸,車毡,電筒仔,......haha,成日都唔同禮物........"正"又平but必需要網上註冊,落order,後可選自取,佢會好快聯絡你
作者: Dauphin    時間: 2013-5-3 08:44
多謝咁多位ching提供資料,唔該哂謝謝.

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2