RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 電單車摩打接合器一問 [打印本頁]

作者: chcfree    時間: 2006-2-6 00:58
標題: 電單車摩打接合器一問
請問各位高手,摩打接合器在廣華街有冇得買.

作者: beebee    時間: 2006-2-6 11:24
摩打接合器可以用for比18仔果d.....廣華街有....
作者: chcfree    時間: 2006-2-6 15:40
原帖由 beebee 於 2006-2-6 11:24 發表
摩打接合器可以用for比18仔果d.....廣華街有....

多謝   多謝   多謝:lol
作者: pantherjovi    時間: 2006-2-11 11:58
原帖由 beebee 於 2006-2-6 11:24 發表

同吾同呢件???
用2件頭玩唔玩到300摩打??
作者: beebee    時間: 2006-2-11 12:10
識貨....哈哈,圖中個摩打接合器係我地"電單車會"已前出品...而家停o左產啦.....街出面都有類似產品,溥身d同個size直徑大o左少少...都落到架dee到.另外用2件頭玩唔玩到300摩打?? 你用"負他把"2件頭都得架,我地已前有老友用過......
作者: pantherjovi    時間: 2006-2-11 12:16
原帖由 beebee 於 2006-2-11 12:10 發表
識貨....哈哈,圖中個摩打接合器係我地"電單車會"已前出品...而家停o左產啦.....街出面都有類似產品,溥身d同個size直徑大o左少少...都落到架dee到.另外用2件頭玩唔玩到300摩打?? 你用"負他把" ...

當然啦!睇你地D post好耐,想玩好耐...我終極希望能自砌一架亞基拉金田dee...不過都幾難....
作者: beebee    時間: 2006-2-11 12:22
咁比面.....咀淡先

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2