RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: BD7Ver.RS買車一問 [打印本頁]

作者: Osric133    時間: 2014-5-17 22:46
標題: BD7Ver.RS買車一問
之前都係玩緊TT01,想Upgrade到中級, 買BD7 ver RS 好或仲有其他更好選擇($1500內)多謝各Ching解答!

作者: Alanw    時間: 2014-5-17 23:06
師兄,個人意見!$1500會難d!BD7RS要upgrade可能貴過BD7 2014! 不如比多少少$2000內買CSO v2啦。買返黎已經好好走兼唔駛點改!
作者: erikism    時間: 2014-5-17 23:37
top s4都唔錯。
作者: 新人    時間: 2014-5-18 01:24
Cso v1 好似大減價緊1600$
作者: Oakfield    時間: 2014-5-18 02:44
TOP S4
作者: gos    時間: 2014-5-18 06:59
1000 - 2000元以下都有幾個選擇, top s4, cso v1,v2, tm, rgt pro
作者: enrico    時間: 2014-5-18 13:26
可以買架BD7再慢慢買料升级,最终成為架2014版,但正如楼上師兄所言,貴

Cso 会係另—个平靚正選擇
作者: Osric133    時間: 2014-5-18 16:06
多謝各師兄意見,咁想問下COS V2同 TOP S4邊部好D(如QC,零件),同價錢方面差幾遠?謝謝!
作者: enrico    時間: 2014-5-18 21:11
个人会推介CSO,我自己都有一架,细心set好行起来不錯
作者: 新人    時間: 2014-5-18 22:48
Osric133 發表於 2014-5-18 16:06
多謝各師兄意見,咁想問下COS V2同 TOP S4邊部好D(如QC,零件),同價錢方面差幾遠?謝謝! ...

Top 係香港,內地成續都好好
而CSO 係香港同外國都有好好成績
件方面兩車都充足
價錢方面大家都under2000
cso 車可上安頭果到
作者: rick888    時間: 2014-5-18 23:40
安頭係咪最平  ??
作者: 新人    時間: 2014-5-18 23:59
詳細的,請問番他本人:) 我不清楚
作者: cth906    時間: 2014-5-19 00:46
CSO
作者: Kevin8933    時間: 2014-5-19 07:55
師兄如果想玩BD7又要平的話可考慮買架二手車,工房有時會有師兄放售,價錢同架新RS版差
作者: Kevin8933    時間: 2014-5-19 07:56
差不多,好過買RS再去改
作者: Osric133    時間: 2014-5-19 18:20
真係多謝各師兄意,好有用!另外其實我對F1車都好有興趣,但又唔F1車改裝或操控好唔好?心大心細,哈哈!
作者: enrico    時間: 2014-5-20 01:10
F1係尾驅車,相對会較四駆難揸

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2