RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: M03m裝M03轉向柸c座會唔會冇咁好架? [打印本頁]

作者: billlkyy    時間: 2007-10-15 04:01
標題: M03m裝M03轉向柸c座會唔會冇咁好架?
..................買錯左
作者: kaho0338    時間: 2007-10-15 04:19
都裝唔到上去, 除非你連c 座, bearing 都換
係會冇今好
作者: billlkyy    時間: 2007-10-15 04:26
c座同轉向柸我用m03,bearing 我有,但尾柸座係m03m....其實係咪唔好呢?
作者: kaho0338    時間: 2007-10-15 04:31
原帖由 billlkyy 於 2007-10-15 04:26 發表
c座同轉向柸我用m03,bearing 我有,但尾柸座係m03m....其實係咪唔好呢?

m03轉向, c座係舊設計, 當然冇今好
尾杯m03m 係toe-in 2 度
作者: 觀星是答案    時間: 2007-10-15 09:27
M03M 個轉向杯用新設計, 無 o甘易爛
作者: ├KEVIN┤    時間: 2007-10-16 01:12
咁我想問如果我係m03但我想用m03m轉向杯咁係咪要換埋c座~??
thx~~
作者: J    時間: 2007-10-16 02:57
原帖由 ├KEVIN┤ 於 2007-10-16 01:12 發表
咁我想問如果我係m03但我想用m03m轉向杯咁係咪要換埋c座~??
thx~~

yes, buy the m03m F part will have all the things you need.
作者: J    時間: 2007-10-16 03:01
and of course you'll need 4 new bearings for the M03m steering uprights.
作者: ├KEVIN┤    時間: 2007-10-16 08:16
唔該晒師兄 ~~~~

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2