RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 係唔係kyosho出的殼都可以用在awd上 [打印本頁]

作者: 飄雪    時間: 2008-1-20 20:21
標題: 係唔係kyosho出的殼都可以用在awd上
係唔係kyosho出的殼都可以用在awd上!

作者: terencelyl7411    時間: 2008-1-20 20:23
no ! !  
作者: 飄雪    時間: 2008-1-20 20:29
原帖由 terencelyl7411 於 2008-1-20 20:23 發表
no ! !  

那awd可以有咩殼可以用!
作者: scalpel    時間: 2008-1-20 21:21
原帖由 飄雪 於 2008-1-20 20:21 發表
係唔係kyosho出的殼都可以用在awd上!

You should say most of the bodies......but not all!
作者: 嘉頓子    時間: 2008-1-20 21:43
殼有分2個size架好似...
唔知咩015/020先可以俾awd用
作者: sfdo    時間: 2008-1-20 22:07
標題: 回復 1# 的帖子
原裝 awd ,可用 90 同 94 mm 軸距 o既殼,見人地好多殼都得,但有D殼 要架車加 橫 band 座 先至得。
不過有D MR02 o既 "RML" 殼好矮,可能 裝唔到。
作者: StarBuck    時間: 2008-1-20 22:24
我都想知邊d用得
作者: ANDYMIRIAM    時間: 2008-1-21 00:38
90mm,94mm ...
98mm車殼...可用但要加98mm接駁座..

至於你想問邊D用到呢..不如你講你想買邊個殼啦...
作者: 椰禮    時間: 2008-1-21 11:51
正常應該得86mm果幾個殼唔得
90同94一定得,但係有d就要整橫向晶體,98mm就要裝增長器

ps我要到番學先有錢還比你
作者: bbto    時間: 2008-1-21 12:00
.....有買左個pn ge94-98 carbon 後座...唔記得買90.....搞到個sti用唔到....
作者: ANDYMIRIAM    時間: 2008-1-21 12:05
原帖由 bbto 於 2008-1-21 12:00 發表
.....有買左個pn ge94-98 carbon 後座...唔記得買90.....搞到個sti用唔到....

2XX幾個個???

作者: 飄雪    時間: 2008-1-21 12:51
原帖由 椰禮 於 2008-1-21 11:51 發表
正常應該得86mm果幾個殼唔得
90同94一定得,但係有d就要整橫向晶體,98mm就要裝增長器

ps我要到番學先有錢還比你

你夠錢用先還啦!
我又不是太要錢洗的人!
昨日回教堂下面個操場放一飄飄左一個大U出來!
好正!不過都有碰撞!
作者: 椰禮    時間: 2008-1-21 18:43
原帖由 飄雪 於 2008-1-21 12:51 發表

你夠錢用先還啦!
我又不是太要錢洗的人!
昨日回教堂下面個操場放一飄飄左一個大U出來!
好正!不過都有碰撞!

我慣左頭直咁玩,宜家用頭單玩又難左咁lo

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2