RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: wda
打印 上一主題 下一主題
收起左側

FF03 同FF03 PRO 的分別

AMAT 發表於 2010-7-11 14:45:38 | 顯示全部樓層
M05改出嚟,只會係M05改裝車......
田宮人地OFFICIAL叫果架叫做FF03,先叫做FF03.

OFF晒TOPIC

FF03同FF03 PRO O既分別,就係FF03 PRO係OPTION版本.即係係原裝O既FF03上,配咗好多OPTION件上去.
變咗你一買架車返去,就已經唔駛再買太多OPTION,就已經可以要嚟比賽.

通常對田宮嚟講,PRO版係即係"比賽READY",即係已經符合晒參加田宮盃有關賽事O既資格.

對買家嚟講,PRO版就可以減少買一堆OPTION PARTS嚟改車,因為單買OPTION一定貴O的.

但,PRO版唔等如全改,因為田宮唔知幾時又會出O的OPTION PARTS出嚟.
AMAT 發表於 2010-7-11 14:47:03 | 顯示全部樓層

有錢梗係買PRO版啦......

慢慢改其實果到條數,仲貴過你買PRO版.

不過如果冇錢就冇計.

至於車殼......百零二百蚊......佢出得車實大把殼出.....唔駛擔心......
AMAT 發表於 2010-7-11 21:44:56 | 顯示全部樓層
新車初嚟,貨源少,實係會有炒價.

所以買FF03 PRO,早買早享受.
AMAT 發表於 2010-7-12 10:12:28 | 顯示全部樓層
冇EG用FD CIVIC唔得咩?哈!