RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: lok001031
打印 上一主題 下一主題
收起左側

M 4wd 買d基本野問

清清 發表於 2009-9-7 09:27:09 | 顯示全部樓層
2pl m車 用得,,,不過人多你一定jam機        
要看你買咩車
車  vm2  $1680
2.4控  功能好的正控計   2500  左右
SERVO 9551   500左右
li-po   5000mAh   500左右     x3
差機好野    1000      x1  or x2
LRP  TC      1680
11.5R TEAM POWERS      500 左右   想快D  加120 換芯
仲有 D  零件   當     400
有數計 你自己計下

仲有SET車工具呢
NINEDOWN 發表於 2009-9-7 07:45

拉登大哥咪嚇走新手啦,你叫人買果d全部係鬥車級數想嚇死佢咩
清清 發表於 2009-9-7 09:35:10 | 顯示全部樓層
如果我買架普普通通既M車(但係右想同到你地比到下賽),連曬d野,+支2.4控+接收,電(li-po),差機+多個無刷同電變大概$$$$
另外我有玩電單車,我有支2pl 2ch am控+接收同servo,m車用唔用得
仲想問埋跟車係咩摩打
lok001031 發表於 2009-9-7 06:01

最平玩法係買架M-05套裝車( 連原廠電變 )約$700,
如果架車想好小小買架ATOMIC VM II 約$1680需另購電變摩打,
鋰電普通玩買大約4000mah 20-25c 已夠用約$200-$300,
要求唔高2PL普通玩夠啦,一百幾十買多個接收加一對晶體ok啦,
鋰電差機約$250平到笑哈哈囉,如以上計最平給$1300買齊晒
清清 發表於 2009-9-7 16:25:48 | 顯示全部樓層
但係樓主都有講明   (但係右想同到你地比到下賽),
chacha 發表於 2009-9-7 14:42

今朝無架,佢成12點果陣編輯
清清 發表於 2009-9-7 17:51:38 | 顯示全部樓層

M-05啦,首選~
清清 發表於 2009-9-10 00:31:44 | 顯示全部樓層
推番上去,改左post
lok001031 發表於 2009-9-9 22:56

你諗定想玩咩先啦…唉!
清清 發表於 2009-9-11 00:05:18 | 顯示全部樓層

俾佢玩到唔想答佢問題