RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5448|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[汁]到寶

killermomo 發表於 2012-11-8 14:47:20 | 顯示全部樓層

momo: 師兄, 我入左隻保藥可以幫你捉蟲....
bumper:捉咩蟲啊?!
momo: 之唔係千年蟲 law
路過, 唔好警告我.....我比版主扣晒分啦 hehe
killermomo 發表於 2012-11-9 11:17:12 | 顯示全部樓層
kim2002 發表於 2012-11-9 10:39
有咩改裝同setting呢,就有,珠差[全新未用過],搖臂,金屬頭蓋,12粒FET,金屬摩打片,金屬散熱,頭20格仔呔,尾10 ...

師兄, 唔好怪我多咀, 我又路過......
金屬頭蓋(我用過) - 撞吽左, 你唔會睇得出, 但會直接影響轉向'
頭20格仔呔 - 太咬........
NSX車穀(我用過)- 用在 4驅上, 轉向杯會頂車殼, 同樣會直接影響轉向既狀況;
金屬呔尺 : 直接令轉向既靈敏度減低......
金屬利 : 撞多兩野, 你個底兜都散難晒.........
珠差呢? 係咩牌子, 幾多條? 2 or 1
killermomo 發表於 2012-11-9 15:27:32 | 顯示全部樓層

件事就真係耐人尋味, 要今晚交個 case 比索飛.....
到底樓主係唔滿意:
1). 上手車主講車場壞話, 你唔 like;
2). $1300 買部 2nd 反來, 覺得物非所值, (但係你又話部車得心應手)
3). 定係唔 like 上手車主, 唔幫你 set 好部車先賣比你 (佢set得好, set得到, 就唔會走佬格咁掃晒d野比你啦)