RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kkchung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ 新RC場 ] 大形有頂平路場和越野車場最新相片

ck 發表於 2008-11-6 01:40:46 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2008-11-6 12:32 AM 發表

你真係好想像力.......
香港係冇吸血蝙蝠紀錄,有O既都只係果蝠,即係食生果O既蝙蝠......

如果講蕉樹......國內大把地方種滿蕉樹.....咁年中咪應該好多妖精!?哈!

你做人唔好咁理智啦
ck 發表於 2008-11-6 01:44:31 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2008-11-6 12:35 AM 發表

我都覺得拉入去果下係幾大鑊......

另外就係地方比較多花草.....應該比呢個TC等地更加多蚊......
建議係附近種多O的呢個菊花,同埋種O的驅蚊草係附近.......等O的蚊唔好接近個車場......
唔係的話.....點多多 ...

唔好同TC比較得唔得 TRC 就 TRC ,  T 咩Q C  死白痴仔
ck 發表於 2008-11-6 01:46:05 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2008-11-6 12:39 AM 發表

我怕噴晒成支都冇用......玩到身上面一陣汗果時.....乜蚊怕水都冇用.......

又点呀女人
ck 發表於 2008-11-6 12:06:21 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2008-11-6 11:40 AM 發表

你就白痴.
我宜家建議話加種一O的植物可以驅蚊,呢個係希望車場好.

我唔係呢個POST到講TC兩個字,咁就TRC冇事呀?你就真係唔好咁白痴啦!

我講緊係實際解決方法,唔係整蠱佢.你就真係用下腦啦!