RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 23101|回復: 121
打印 上一主題 下一主題
收起左側

官方放車聚會: 活動延期.直至另行通告

Evo露筍 發表於 2008-5-15 23:50:24 | 顯示全部樓層
我都想知會去邊~因為要知道左行程太座先決定去唔去......
報左band先~
AM27.145  -  Unimog99.8%版
AM26.995 -  十車2號
Evo露筍 發表於 2008-5-16 16:01:37 | 顯示全部樓層

回復 20# 的帖子

我部unimog重有少少野未完成架......差支尾直濕,同埋個軟篷.......
軟篷呢2日去搵鋪頭車.....條直濕就暫時唔搵住.....行住頭驅先.....
重有一大問題就係車身重量......個殼太重,一轉完彎條避震唔夠力彈返上去......而家諗緊如果加多一對原裝避震o係中間,有冇可能解決到個問題......
Evo露筍 發表於 2008-5-19 11:47:38 | 顯示全部樓層
AM26.995 -  十車2號
照報左先,太座未答我去唔去.......
Evo露筍 發表於 2008-5-19 22:49:13 | 顯示全部樓層
正式報band~
太座唔到......冇皇管~
Evo露筍 發表於 2008-5-20 07:39:28 | 顯示全部樓層
5月24日 (六)

驟雨
25-29 C
70-90 %

短暫時間有陽光,有幾陣驟雨。 東南風3 級。

有d擔心tim~~
Evo露筍 發表於 2008-5-21 10:17:26 | 顯示全部樓層
報多架車先~~個fd可能會同我一齊去.....(不過佢自己冇車...用我車)
AM27.045 - Blackfoot Xtreme
Evo露筍 發表於 2008-5-22 12:47:35 | 顯示全部樓層
我果日只會一架車一個人出席.......
同埋去到大圍就會撤退......
Evo露筍 發表於 2008-5-23 17:50:04 | 顯示全部樓層
既然改左期,希望可以多d bro一齊去玩,可以好似上年9.1 港島遊咁多人咁多車就very good喇~~
Evo露筍 發表於 2008-5-25 11:42:21 | 顯示全部樓層
既然咁多師兄覺得行沙田線行得多的話,
好似上年咁行港島線會唔會吸引d呢?
Evo露筍 發表於 2008-6-1 21:54:53 | 顯示全部樓層
幾時先會再搞返個活動呀?
本來驚落大雨o既星期六所以延期但係就冇落雨.....