RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 見過有人用tl-01古董玩drift 味 [打印本頁]

作者: chan1992    時間: 2008-11-4 17:01
標題: 見過有人用tl-01古董玩drift 味
你地見過有人用tl-01  古董玩drift 味??..........
今日比我見到有人係屯門~~用tl-01  玩.......仲....飄得好靚......
估唔到tl-01都可以咁樣.......

我都有架...我都想試下改到好似佢咁....大家...可以點改呀"??help
作者: hyuen    時間: 2008-11-4 17:08
原帖由 chan1992 於 2008-11-4 17:01 發表
你地見過有人用tl-01  古董玩drift 味??..........
今日比我見到有人係屯門~~用tl-01  玩.......仲....飄得好靚......
估唔到tl-01都可以咁樣.......

我都有架...我都想試下改到好似佢咁....大家...可以點改呀 ...

我都想知呀, 我部放左係度風塵。 如果可行的話, 下次回港時入貨.
作者: 3pk_supra    時間: 2008-11-4 17:10
TA03好似古D啵~

TL01係好玩嫁
作者: chan1992    時間: 2008-11-4 17:12
我都有架呀.....就係唔知點改先可以改到人地咁樣!!....唔通走去開左人地個車殼??
作者: 3pk_supra    時間: 2008-11-4 17:14
  4條水喉~頭尾直試試
作者: hyuen    時間: 2008-11-4 18:04
原帖由 3pk_supra 於 2008-11-4 17:14 發表
  4條水喉~頭尾直試試

這麽簡單?
作者: SPAWN    時間: 2008-11-4 21:52
係4wd都漂得ga 啦!要漂得靚係睇手車同setting姐

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2