RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: DNaNO [打印本頁]

作者: bbc147258369    時間: 2009-1-12 22:48
標題: DNaNO
有無人玩 呀 入黎留個言  同聯絡丫
[email protected]

作者: kachunsky    時間: 2009-1-12 22:59
原帖由 bbc147258369 於 2009-1-12 22:48 發表
有無人玩 呀 入黎留個言  同聯絡丫

我聽日去試玩 ^^"
作者: GTRTam    時間: 2009-1-13 00:26
我已經玩左好耐.....你快D來伴我玩啦........泥啦......快......d.....呀.......快......d......落泥伴我.........我好......寂寞呀.......d post 鋪到去Mini-Z 討論區..........跟手踢番過泥.........自...家....製....version 2 查查都....做好......lu........泥啦......快......d.....呀.......快......d......落泥伴我.........我好......寂寞呀.......
作者: bbc147258369    時間: 2009-1-13 00:57
原帖由 GTRTam 於 2009-1-13 00:26 發表
我已經玩左好耐.....你快D來伴我玩啦........泥啦......快......d.....呀.......快......d......落泥伴我.........我好......寂寞呀.......d post 鋪到去Mini-Z 討論區..........跟手踢番過泥.........自...家....製 ...

我日日下午旺角都落你放心
作者: GTRTam    時間: 2009-1-13 01:07
你想揾車友一齊玩dNaNo ?
作者: bbc147258369    時間: 2009-1-13 01:10
原帖由 GTRTam 於 2009-1-13 01:07 發表
你想揾車友一齊玩dNaNo ?

當然啦  今日呀 極速andy 一黎就平左入地快車0722個記錄
作者: frankie007    時間: 2009-1-13 01:57
你地D車係邊度玩架?我來睇下得唔得????
作者: GTRTam    時間: 2009-1-13 02:18
原帖由 bbc147258369 於 2009-1-13 01:10 發表

當然啦  今日呀 極速andy 一黎就平左入地快車0722個記錄

哦...Andy. 你睇下聽日Andy or 有無人破到Andy記錄, 跟住快D上泥報告 !!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2