RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: PERFECT BALANCE - MRR2 [打印本頁]

作者: 天照    時間: 2009-1-18 15:25
標題: PERFECT BALANCE - MRR2
09年將會用佢嚟鬥四驅M車~

用O左無刷....加埋用埋TOPTOYS 5000鋰電.....
左右兩邊接近PERFECT BALANCE~正!

我都係比較鍾意SERVO放係中間O既設計.....放係一邊反而覺得唔好~
作者: 細哨_仔    時間: 2009-1-18 18:51
TOPTOYS 5000鋰電..好唔好用呢??玩唔玩到一小時呢??同幾錢~
作者: SRGOD    時間: 2009-1-18 23:03
二樓板上面果塊鋁加強板系另外買的嗎?
作者: 天照    時間: 2009-1-18 23:33
原帖由 細哨_仔 於 2009-1-18 18:51 發表
TOPTOYS 5000鋰電..好唔好用呢??玩唔玩到一小時呢??同幾錢~

你玩咩車玩咩摩打先?

玩足一小時....唔怕手抽筋呀!?
作者: 天照    時間: 2009-1-18 23:33
原帖由 SRGOD 於 2009-1-18 23:03 發表
二樓板上面果塊鋁加強板系另外買的嗎?

果個係以前XPRESS TOURING車架遺留落嚟O既ITEM.....
作者: minimini    時間: 2009-1-18 23:47
nosram Esc ??........
作者: 天照    時間: 2009-1-19 00:07
原帖由 minimini 於 2009-1-18 23:47 發表
nosram Esc ??........

TOPTOYS電變嚟O架......
作者: wingx2    時間: 2009-1-19 00:59
支持
作者: 天照    時間: 2009-1-19 01:09
宜家唯一想換O既.....係前油壓筒....因為頭M03一樣.....頭油壓用TRF原裝油壓行程唔夠長....
要用短小小咁就PERFECT喇~

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2