RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手想買ATLAS M [打印本頁]

作者: r003    時間: 2009-4-6 01:39
標題: 新手想買ATLAS M
新手想買ATLAS M
大約幾錢?
要注意D咩?
有咩option要加?

thx!
作者: RCTA01    時間: 2009-4-6 02:28
$1400左右
作者: koji1230    時間: 2009-4-6 13:37
it's such a nice car @ original,just need to buy TRF M suspension only

作者: 笨仔    時間: 2009-4-6 14:12

我買咗玩咗成年,全完裝車攞嚟跑街,都未換過一件零件,襟呀!
唯一覺得份轉向設計唔係咁好,另外我將尾 toe in 支拉桿掉咗去前面,等佢平啲好力啲,好睇啲,
而家行緊1/10 用淨嘅海綿呔,又定又好飛,最重要係未CUP過車,仲慳返唔小錢添,正!
[attach]242855[/attach]
作者: cman    時間: 2009-4-6 21:03
我買咗玩咗成年,全完裝車攞嚟跑街,都未換過一件零件,襟呀!
唯一覺得份轉向設計唔係咁好,另外我將尾 toe in 支拉桿掉咗去前面,等佢平啲好力啲,好睇啲,
而家行緊1/ ...
笨仔 發表於 2009-4-6 14:12

笨兄,點解唔見你係橫卅跑M車,唔駛我架A210咁悶。

M車跑1:10 油車tyre,超正!!
作者: 笨仔    時間: 2009-4-6 21:16
太多玩具喇,玩唔晒,攞唔到咁多車去,下次你嚟橫洲,我帶埋去丫!!
作者: miniz    時間: 2009-4-7 00:31
this car not many option parts
作者: tonyckw    時間: 2009-4-7 11:35
想問下你地點整海綿Bumper?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2