RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Set車架一問? [打印本頁]

作者: hing1972    時間: 2009-10-16 21:47
標題: Set車架一問?
想問大家購買那一隻牌子Set車架好呢?
作者: mschumi    時間: 2009-10-16 22:03
HUDY only
作者: hing1972    時間: 2009-10-16 22:12
我今日出KWS睇過!見佢有一盒係好大盒!另外有盒細盒些冇咗塊板!係咪買大盒好些同埋一盒已經足夠唔駛再買其它配件?
作者: 金魚仔    時間: 2009-10-16 22:16
Hudy also.
作者: turky    時間: 2009-10-16 22:30
Sure Judy
作者: turky    時間: 2009-10-16 22:31
Hudy sorry 打錯
作者: tb03    時間: 2009-10-16 23:53
3# hing1972
大盒好似係FULL SET嚟係SET1/10同1/12係極x見到有錯勿插要成$3xxx師兄你真富有
作者: 雪野男    時間: 2009-10-17 00:33
我估你見果兩盒都係比1/10用, 大盒係 All-in-one set包埋set車板; tweak station; Chassis Droop Gauge Support Blocks; Chassis Droop Gauge; Chassis Ride Height Gauge, 最好就買 All-in-one 果set啦
作者: lkwmic    時間: 2009-10-17 01:24
Team C also ok la...
作者: hing1972    時間: 2009-10-17 09:17
請問Team C和Full set兩者相差甚麼呢?價錢又相差多少?
作者: hksdu1    時間: 2009-10-17 10:19
我琴日係紅星見到有套唔知咩牌子, 4百蚊, 有齊最基本揩banned}, 金屬做的, 但唔知咩牌子
平平地果套都ok 啦~
作者: garywong5368    時間: 2009-10-17 12:04
12# hksdu1

有齊D咩先?
買份來粗用都好
作者: lkwmic    時間: 2009-10-17 12:53
豐儉由人啦!
作者: hksdu1    時間: 2009-10-17 16:04
12# hksdu1

有齊D咩先?
買份來粗用都好
garywong5368 發表於 2009-10-17 12:04

上住個碌果2塊嘢 x 4set啦, 然後就係頂果把尺law
sorry 呀, 新手唔知果套嘢叫乜名
作者: rabbitmomo    時間: 2009-10-17 20:34
上住個碌果2塊嘢 x 4set啦, 然後就係頂果把尺law
sorry 呀, 新手唔知果套嘢叫乜名
hksdu1 發表於 2009-10-17 16:04

我最近都睇緊呢SET野,但我見好似5百幾,唔知有無記錯!
我唔識SET車,都想知佢有咩FUNCTION
作者: hksdu1    時間: 2009-10-18 02:07
咪set 車law, 但對我地尼d 新手黎計, 最主要作用都係做到2邊balance 既姐...
作者: bb123456    時間: 2009-10-18 12:00
HUDY HUDY HUDY GOOD
作者: hksdu1    時間: 2009-10-19 10:35
HUDY HUDY HUDY GOOD
bb123456 發表於 2009-10-18 12:00

HUDY HUDY HUDY over 2k
作者: rabbitmomo    時間: 2009-10-19 14:08
好貴@@ 以我呢種放假先玩下車既人唻講500內先算合理
作者: hksdu1    時間: 2009-10-19 18:26
絕對認同~
小弟都係買套2手算數
作者: vampire    時間: 2009-10-19 18:45
哈哈, 問過多次, 都係會答hudy only
作者: andylok    時間: 2009-10-20 11:34
我琴日係紅星見到有套唔知咩牌子, 4百蚊, 有齊最基本揩banned}, 金屬做的, 但唔知咩牌子
平平地果套都ok 啦~
hksdu1 發表於 2009-10-17 10:19

牌子好似係3Racing....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2