RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 1122活動相片 [打印本頁]

作者: cm771974    時間: 2009-11-22 16:57
標題: 2009-11-22 荃灣體育節貨車及巴士的表演活動相片

今天真高興認識大家
作者: JERRY_LOK    時間: 2009-11-22 17:02
GOOD~!@@
作者: sing2008    時間: 2009-11-22 17:10
正呀D相!!!可惜今日要返工
作者: Hungkit    時間: 2009-11-22 17:24
very good
作者: MAZDA    時間: 2009-11-22 17:35

今日小弟因撞band ,所以只有人到車不到...最正就係有mini-z拖頭...

多相....
作者: lsl86712    時間: 2009-11-22 17:46

影左少少相
作者: romeo    時間: 2009-11-22 17:55
去唔到  好唔開心
作者: Doughboy    時間: 2009-11-22 18:24
貨車 A Final, 小弟撞到了綠色平治Umi Dog 24頓, 向師兄賠個不是~ Sorry Sorry.
作者: superchucu    時間: 2009-11-22 19:02
唔知有幾多人入到黎,唔hand 機,仲可以回覆到
作者: AILSAVolvo    時間: 2009-11-22 19:06
標題: 1122活動相片

今朝我945到左
幫大家影左D相
咁都得?
[attach]321744[/attach]
Road train
[attach]321753[/attach]
奧單兄架車真係勁~
[attach]321761[/attach][attach]321762[/attach][attach]321763[/attach][attach]321764[/attach]
不過冇軑既?
[attach]321759[/attach]
後面唔知係邊位c-hing呢?咁得閒既~(圖片經過修改)
[attach]321760[/attach]
作者: Doughboy    時間: 2009-11-22 19:07
唔知有幾多人入到黎,唔hand 機,仲可以回覆到
superchucu 發表於 2009-11-22 19:02

Load 果D相都差D Hang機~
作者: superchucu    時間: 2009-11-22 19:25
又要維修喇
作者: tommy1218    時間: 2009-11-22 19:47
師兄果然快手,咁快有相
作者: SPAWN    時間: 2009-11-22 20:02
Load 果D相都差D Hang機~
Doughboy 發表於 2009-11-22 19:07

我都係
作者: SPAWN    時間: 2009-11-22 20:08
又要維修喇
superchucu 發表於 2009-11-22 19:25

你搞乜來.....
作者: Doughboy    時間: 2009-11-22 20:14
你搞乜來.....
SPAWN 發表於 2009-11-22 20:08

跟車太貼
作者: superchucu    時間: 2009-11-22 20:16
跟車太貼
Doughboy 發表於 2009-11-22 20:14

我都唔知咩事 去完廁所番黎見到咁
作者: tommy1218    時間: 2009-11-22 20:16
又要維修喇
superchucu 發表於 2009-11-22 19:25

我是唯一目擊證人  ,不過唔會出庭作證
作者: 鋒鋒    時間: 2009-11-22 20:18
我去唔到但見到你地真係好好玩呀...多謝咁快有相
作者: .新兩兄弟    時間: 2009-11-22 20:34
巴士平排相片

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: xyp    時間: 2009-11-22 20:42
good jod
作者: .新兩兄弟    時間: 2009-11-22 20:46
我都唔知咩事 去完廁所番黎見到咁
superchucu 發表於 2009-11-22 20:16

C兄,  有短片為證  

http://www.youtube.com/watch?v=w_0ivryAf2Q
作者: 240SX    時間: 2009-11-22 20:54
雖然我唔係玩(貨櫃/巴士),但我今日都有去睇你地
好真呀d車^^
作者: superchucu    時間: 2009-11-22 20:55
C兄,  有短片為證  

http://www.youtube.com/watch?v=w_0ivryAf2Q
.新兩兄弟 發表於 2009-11-22 20:46

片都有
.....果位車長 悲哀   炒得....
全力加速,
小路出大路,
完全無剎車........
撞左仲諗住走佬
作者: MAZDA    時間: 2009-11-22 21:06
所以話 , 作為駕駛者無論入線扒頭切線一定要小心 , 先發出合適信號之
後再望鏡睇睇前來車輛 !~如許可方可慢慢切入...... 由其駕駛大型車輛
的道路使用者...
作者: Q-pet    時間: 2009-11-22 21:09
我無死機啵-0-..換係未ram少呀??
不過今晚都會早訓
但我公司一定會死機
作者: .新兩兄弟    時間: 2009-11-22 21:10
好多貨櫃車泊位  

短片
http://www.youtube.com/watch?v=ixRwvVdwy0s

http://www.youtube.com/watch?v=Xs-npy_Dnbk

整到冇位泊車
http://www.youtube.com/watch?v=1Ati1s5n6UE
作者: Q-pet    時間: 2009-11-22 21:16
多謝各位d相呀
作者: MAZDA    時間: 2009-11-22 21:18
今日啲小朋友不論見到阿勇 , super兄同小鏡司機等人的巴士車主的巴士 , 一律唔
放過係道當玩具車咁推推.... 而super兄的AL也被小朋友推到出會場出口前...
搞到我也見叫啲小朋友不要搞人啲車車 ,其後有家長前來勸止他的小朋友不要碰大哥哥
的車車...
作者: .新兩兄弟    時間: 2009-11-22 21:21
放貨車.巴士.消防車.....遊行

短片

http://www.youtube.com/watch?v=ui-20lrLz0g

http://www.youtube.com/watch?v=2p2pvrKNYW0

http://www.youtube.com/watch?v=0uFNymd8ebI
作者: .新兩兄弟    時間: 2009-11-22 21:34
比賽中

http://www.youtube.com/watch?v=rcRaO29dMhE

http://www.youtube.com/watch?v=DGOYh6Iwm-k
作者: Q-pet    時間: 2009-11-22 21:36
放貨車.巴士.消防車.....遊行

短片

http://www.youtube.com/watch?v=ui-20lrLz0g

http://www.youtube.com/watch?v=2p2pvrKNYW0

http://www.youtube.com/watch?v=0uFNymd8ebI
.新兩兄弟 發表於 2009-11-22 21:21

影到阿RAY反車..佢會喊嫁
作者: Barry28    時間: 2009-11-22 21:47
今日真係大開眼界,起碼超過40部貨車,巴士,消防車等等........嚟玩!!
作者: MRX-2    時間: 2009-11-22 22:07
影到阿RAY反車..佢會喊嫁
Q-pet 發表於 2009-11-22 21:36

都影唔撞果下,反得真係唔抵
作者: Q-pet    時間: 2009-11-22 22:14
MRX-2 發表於 2009-11-22 22:07

下次咁我比隻櫃你撞.咁直接d好d..未可以影到反車囉.
咁會唔會開心番d呀
作者: 馬輝    時間: 2009-11-22 22:23

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: sing2008    時間: 2009-11-22 22:31
又要維修喇
superchucu 發表於 2009-11-22 07:25 PM

嘩.....你架巴士撞車黎呀??
作者: Barry28    時間: 2009-11-22 22:35
MRX-2 發表於 2009-11-22 22:07

我轉彎時被你唔到就Hi到你啦!!
作者: 馬輝    時間: 2009-11-22 22:36

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: Q-pet    時間: 2009-11-22 22:40
我地其中一個版主上去..拎紀念旗..好靚仔丫
作者: superchucu    時間: 2009-11-22 22:41
嘩.....你架巴士撞車黎呀??
sing2008 發表於 2009-11-22 22:31

係牙,,好多野壞左呀.............
作者: MRX-2    時間: 2009-11-22 22:43
我地其中一個版主上去..拎紀念旗..好靚仔丫
Q-pet 發表於 2009-11-22 22:40

如果你上去可能會全場哄動......
作者: sing2008    時間: 2009-11-22 22:47
係牙,,好多野壞左呀.............
superchucu 發表於 2009-11-22 10:41 PM

小心D呀嗎
作者: Q-pet    時間: 2009-11-22 22:50
如果你上去可能會全場哄動......
MRX-2 發表於 2009-11-22 22:43

咁你係未第一個上去拎我簽名
作者: lsl86712    時間: 2009-11-22 22:54
Q-pet 發表於 2009-11-22 22:50

可能佢係第一個上去掟雞蛋
作者: MRX-2    時間: 2009-11-22 22:56
Q-pet 發表於 2009-11-22 22:50

我第一個開炮射死你
作者: Q-pet    時間: 2009-11-22 22:57
我第一個開炮射死你
MRX-2 發表於 2009-11-22 22:56

你拎咩槍射我先
下邊支槍
作者: 馬輝    時間: 2009-11-22 23:04
可能佢係第一個上去掟雞蛋
lsl86712 發表於 2009-11-22 22:54

你又走得咁快,你留耐D我們咪推Q SIR上去囉...到時你在台下就可以為所欲為
作者: kwcgary    時間: 2009-11-22 23:13

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: lsl86712    時間: 2009-11-22 23:27
你又走得咁快,你留耐D我們咪推Q SIR上去囉...到時你在台下就可以為所欲為
馬輝 發表於 2009-11-22 23:04

...
作者: chan951130    時間: 2009-11-22 23:29
我都無意之間見到佢地影左d相-.-
作者: MRX-2    時間: 2009-11-22 23:36
既然係無意間影既相.....係咪應該問下車主想唔想你post先呢?
作者: dg8380    時間: 2009-11-22 23:41
chan951130 發表於 2009-11-22 23:29

唔我行返青衣?
作者: Jazz_Wan    時間: 2009-11-22 23:44
WA, 睇到傻左
我冇hand機
呀勇好令仔
作者: chan951130    時間: 2009-11-22 23:45
唔跟我行返青衣?
dg8380 發表於 2009-11-22 23:41

我重要返學-.-....
作者: suki    時間: 2009-11-22 23:45
部依馬打好真~
作者: Q-pet    時間: 2009-11-22 23:55
chan951130 發表於 2009-11-22 23:29

你有黎但又唔還錢比我..頂你呀!!!
你係未唔想係工房生存呀
作者: kevinho921    時間: 2009-11-22 23:55
第一次參與1/14的活動, 感覺良好!!!
作者: Q-pet    時間: 2009-11-22 23:57
你地結果夜場去左邊度行街?
作者: kwcgary    時間: 2009-11-23 00:00
我自首...........我泊位唔小心幫你右頭拉花...............
C仔 發表於 2009-11-22 23:45

我都係返到屋企先發覺左。。。
咁你下次俾我介番一野就無數啦

講笑咋,下次小心d喧喇~
作者: 馬輝    時間: 2009-11-23 00:01
你係未唔想係工房生存呀
Q-pet 發表於 2009-11-22 23:55

更精準地說...係未唔想大呀?
作者: chan951130    時間: 2009-11-23 00:01
你係未唔想係工房生存呀
Q-pet 發表於 2009-11-22 23:55

我今日坐車見到佢地....
先落車影....成8點半
作者: Q-pet    時間: 2009-11-23 00:09
我今日坐車見到佢地....
先落車影....成8點半
chan951130 發表於 2009-11-23 00:01

唔好講咁多野..你好明顯唔想係呢度大.....
作者: chan951130    時間: 2009-11-23 00:16
唔好講咁多野..你好明顯唔想係呢度大.....
Q-pet 發表於 2009-11-23 00:09

我係咪要話巧怕怕
作者: chan951130    時間: 2009-11-23 00:16
更精準地說...係未唔想大呀?
馬輝 發表於 2009-11-23 00:01

我都唔想咁快大-.-
作者: chan951130    時間: 2009-11-23 00:27
咁快想做隱青?
C仔 發表於 2009-11-23 00:24

大左要返工.....-________-
又無現在咁多時間...
作者: chan951130    時間: 2009-11-23 00:36
人總會長大,逃不了的!
C仔 發表於 2009-11-23 00:34

所以我而家為有面對現實-.-
作者: Q-pet    時間: 2009-11-23 00:41
我係咪要話巧怕怕
chan951130 發表於 2009-11-23 00:16

你個死仔仲駁咀呀....好采我唔講信用卡號碼比你知..等你無得去買東亞D飛 JA
作者: chan951130    時間: 2009-11-23 00:53
你個死仔仲駁咀呀....好采我唔講信用卡號碼比你知..等你無得去買東亞D飛 JA
Q-pet 發表於 2009-11-23 00:41

我哭啦!~
作者: oscarchoi    時間: 2009-11-23 01:06
我地食完晚飯後,由荃灣至葵芳,之後我同佳駕駛入青衣南橋回家,今日真是很好玩的一天
作者: kinshin0606    時間: 2009-11-23 04:34
Q-pet 發表於 2009-11-23 00:41

東亞飛??你睇咩演唱會? 返工唔好咩?自己想買D咩用自己搵既錢
作者: odaan    時間: 2009-11-23 09:28
第一次參與1/14的活動, 感覺良好!!!
kevinho921 發表於 2009-11-22 23:55

你頭像即刻轉左~~~
作者: odaan    時間: 2009-11-23 10:20
奧單兄架車真係勁~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

不過冇軑既?AILSAVolvo 發表於 2009-11-22 19:06

呢 D 都唔算多

登錄/註冊後可看大圖

琴日朝早我車左兩箱水入去 , 一枝 430ml , 一箱 24 支 , 一箱重 10.32 公斤 , 兩想就 20.64 公斤 , 但未計水樽同紙箱淨重 , 應共重 21 kgs  , 應付有餘

堂 軑 甩左 , 呢兩晚黐番
作者: Q-pet    時間: 2009-11-23 10:39
東亞飛??你睇咩演唱會? 返工唔好咩?自己想買D咩用自己搵既錢
kinshin0606 發表於 2009-11-23 04:34

好明顯佢又係想入場影相..陳生而嫁仲係學生先得個13歲--點返到工呢~"~
作者: Q-pet    時間: 2009-11-23 10:40
mc8就黎講88
C仔 發表於 2009-11-23 10:21

間中玩下未得囉--何況爛未換個粒MC8囉
作者: odaan    時間: 2009-11-23 10:49
mc8就黎講88
C仔 發表於 2009-11-23 10:21

我唔大力起步 , 又唔鋤 brake , 只要起步同停車唔夾硬黎 , MC8 唔會太損耗
作者: odaan    時間: 2009-11-23 10:50
好明顯佢又係想入場影相..陳生而嫁仲係學生先得個13歲--點返到工呢~"~
Q-pet 發表於 2009-11-23 10:39

言而無信 , 不請自來 , 正正就係呢個不速之客
我琴晚一見到佢 , 只係講句 "有妖氣"
佢影相我都唔行埋去
作者: Q-pet    時間: 2009-11-23 10:54
我唔大力起步 , 又唔鋤 brake , 只要起步同停車唔夾硬黎 , MC8 唔會太損耗
odaan 發表於 2009-11-23 10:49

就算你慢速起步個下.因架重.起個下"樓"力都好大下..都會慢慢壞既
作者: Q-pet    時間: 2009-11-23 10:54
言而無信 , 不請自來 , 正正就係呢個不速之客
我琴晚一見到佢 , 只係講句 "有妖氣"
佢影相我都唔行埋去
odaan 發表於 2009-11-23 10:50

係咩-0-佢係邊度出現??我又唔知既
作者: odaan    時間: 2009-11-23 11:00
係咩-0-佢係邊度出現??我又唔知既
Q-pet 發表於 2009-11-23 10:54

我地有夜晚團 , 由荃灣地鐵站至葵芳 ,
用上次呀 B 既路線

係大窩口地鐵站 , 巴士壞車 , 整左十幾分鐘 , 再起步無耐 , 無啦啦有閃光燈
個個渣緊車 , 邊有有仲有手呢 , 一轉頭 , 有妖氣

我全晚都唔行埋去 , 以表不滿
又話到 , 又話唔到 , 無黎擔戴
唔係拎住部相機行埋黎影我就比佢影 , 一樣照走唔理
作者: Q-pet    時間: 2009-11-23 11:02
我地有夜晚團 , 由荃灣地鐵站至葵芳 ,
用上次呀 B 既路線

係大窩口地鐵站 , 巴士壞車 , 整左十幾分鐘 , 再起步無耐 , 無啦啦有閃光燈
個個渣緊車 , 邊有有仲有手呢 , 一轉頭 , 有妖氣

我全晚都唔行埋去 ...
odaan 發表於 2009-11-23 11:00

算啦條友而嫁係咁嫁啦..細路仔係好多野一時一樣..個D好玩就走去玩其他
我覺得佢放鬼左部拖頭上網比人仲好啦..
作者: odaan    時間: 2009-11-23 11:04
就算你慢速起步個下.因架重.起個下"樓"力都好大下..都會慢慢壞既
Q-pet 發表於 2009-11-23 10:54

其實想部車既驅動部件少野壞 , 你要練慳電渣法 , 你練得越慳電 , 部車越少損耗
作者: odaan    時間: 2009-11-23 11:10
算啦條友而嫁係咁嫁啦..細路仔係好多野一時一樣..個D好玩就走去玩其他
我覺得佢放鬼左部拖頭上網比人仲好啦..
Q-pet 發表於 2009-11-23 11:02

所以我當唔識佢~~
作者: jazz_club    時間: 2009-11-23 11:17
[attach]322025[/attach]
[attach]322026[/attach]
[attach]322027[/attach]
[attach]322028[/attach]
[attach]322029[/attach]
[attach]322030[/attach]
[attach]322031[/attach]
[attach]322032[/attach]
[attach]322033[/attach]
[attach]322034[/attach]
[attach]322035[/attach]
[attach]322036[/attach]
[attach]322037[/attach]
[attach]322038[/attach]
[attach]322039[/attach]
[attach]322040[/attach]
[attach]322041[/attach]
[attach]322042[/attach]
[attach]322043[/attach]
[attach]322044[/attach]
[attach]322045[/attach]
[attach]322046[/attach]
[attach]322047[/attach]
[attach]322048[/attach]
[attach]322049[/attach]
[attach]322050[/attach]
[attach]322051[/attach]
[attach]322052[/attach]
[attach]322053[/attach]
[attach]322054[/attach]
[attach]322055[/attach]
[attach]322056[/attach]
[attach]322057[/attach]
[attach]322058[/attach]
[attach]322059[/attach]
[attach]322060[/attach]
[attach]322061[/attach]
[attach]322062[/attach]
[attach]322063[/attach]
[attach]322064[/attach]
[attach]322065[/attach]
[attach]322066[/attach]
[attach]322067[/attach]
[attach]322068[/attach]
[attach]322069[/attach]
[attach]322070[/attach]
作者: Q-pet    時間: 2009-11-23 11:24
其實想部車既驅動部件少野壞 , 你要練慳電渣法 , 你練得越慳電 , 部車越少損耗
odaan 發表於 2009-11-23 11:04

我而嫁都係慢起步..三波行車...唔點殺車又佢慢留..當言緊急情況下要急殺
作者: dazesin    時間: 2009-11-23 11:24
奧單架車好屈機- -
作者: kinshin0606    時間: 2009-11-23 11:25
大左要返工.....-________-
又無現在咁多時間...
chan951130 發表於 2009-11-23 00:27

唔係話叫佢宜家返工 佢心態係唔想大過
作者: odaan    時間: 2009-11-23 11:32
唔係話叫佢宜家返工 佢心態係唔想大過
kinshin0606 發表於 2009-11-23 11:25

放棄左自己既人唔洗救 , 救唔番
作者: kennily    時間: 2009-11-23 11:33
我都有相 ^^
作者: oscarchoi    時間: 2009-11-23 11:39
75# C仔
HONG KONG AIRPORT
作者: AILSAVolvo    時間: 2009-11-23 11:41
...
jazz_club 發表於 2009-11-23 11:17

E!!ching影到我wo!估下!(提示:我冇拖頭~)
作者: Q-pet    時間: 2009-11-23 11:42
班藝人可能拎唔慣控..隻手拎到咁既-0-"好似D細路拎槍控咁
作者: Q-pet    時間: 2009-11-23 11:43
算啦..我地唔好再傾關於陳生等問題..係人大左都要返工..可能佢想做掃街呢~
傾下覺得今次活動覺得點仲好啦^^
作者: odaan    時間: 2009-11-23 11:44
算啦..我地唔好再傾關於陳生等問題..係人大左都要返工..可能佢想做掃街呢~
傾下覺得今次活動覺得點仲好啦^^
Q-pet 發表於 2009-11-23 11:43

講開又講 , 個路膊我漏左係會場
不過唔緊要 , 遲下我再做多個
作者: dazesin    時間: 2009-11-23 11:44
藍衫係WHO
作者: Q-pet    時間: 2009-11-23 11:45
講開又講 , 個路膊我漏左係會場
不過唔緊要 , 遲下我再做多個
odaan 發表於 2009-11-23 11:44

我都差D唔記得拎番把拉尺TIM..把野係老豆既--"
作者: AILSAVolvo    時間: 2009-11-23 11:45
班藝人可能拎唔慣控..隻手拎到咁既-0-"好似D細路拎槍控咁
Q-pet 發表於 2009-11-23 11:42

我連槍都唔識渣,唔好講槍控~
所以我E家用桿控~
作者: odaan    時間: 2009-11-23 11:46
我個人幾鐘意呢張相

登錄/註冊後可看大圖

當然仲有 Ray 既雞頭上拖架特輯
作者: odaan    時間: 2009-11-23 11:48
Tommy 對條拖架愛不釋手

登錄/註冊後可看大圖

作者: odaan    時間: 2009-11-23 12:18
遙控模型月刊相本

2009-11-22 第二十三屆荃灣體育節閉幕典禮暨迎東亞運動會國際遙控模型車賽

貨車表演
http://www.npcfoto.com/~rcmagazine/gallery2/main.php?g2_itemId=17970

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2