RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: FF03 Pro + Exiv [打印本頁]

作者: Delta.    時間: 2010-8-27 03:09
標題: FF03 Pro + Exiv

FF03 Pro + 古董 Exiv.....:lol

作者: hihizaza    時間: 2010-8-27 08:39

好靚!你捨得帶佢去玩嗎?
作者: civicboy    時間: 2010-8-27 09:16
101 係 eg6 死敵喎 ...小心d... 小心d...

不過師兄你對 頭避震 倒轉 左喎...
作者: 大野    時間: 2010-8-27 10:13
我公司架CORONA變到咁就好囉:lol
作者: gure    時間: 2010-9-2 12:27
呢部係Evix唔係101喎,當年跑jtcc的,101無四門。
civicboy大大。

各大大有錯請插!
作者: JohnnyC    時間: 2010-9-2 12:46
印象中...Evix 係Corona 系列, 行2000機器, 同civic 唔同組別, 101係有四門, 都係1600機器.
作者: 有勇冇謀    時間: 2010-9-2 12:59
EXIV 對頭人係 accord
作者: 忘了    時間: 2010-9-2 16:34
EXIV 對頭人係 accord
有勇冇謀 發表於 2010-9-2 12:59

EXIV VS ACCORD
澳門東望洋大賽(199X年)
記憶中..對手有BMW 320,AUDI A4,Nissan Primera,HONDA ACCORD......

作者: advox    時間: 2010-9-2 17:36
板東TOMATO 呢架真車,當年日日摸住佢,最記得佢ENGINE倒轉生氣向車頭,
D風正面撞入..東望洋直路近270KM 快過當年D BMW尾段
作者: Sin    時間: 2010-9-2 17:39
板東TOMATO 呢架真車,當年日日摸住佢,最記得佢ENGINE倒轉生氣向車頭,
D風正面撞入..東望洋直路近270KM 快過 ...
advox 發表於 2010-9-2 17:36

板東TOMATO EXIV still in HK?
作者: advox    時間: 2010-9-2 17:40
板東TOMATO EXIV still in HK?
Sin 發表於 2010-9-2 17:39

最近唔知LU...早幾年仲係^
作者: ahho    時間: 2010-9-2 21:04
最近唔知LU...早幾年仲係^
advox 發表於 2010-9-2 17:40

你係may姐伙記?
作者: dick8746    時間: 2010-9-5 23:36
may姐同偉哥o個時仲係火炭~~部exiv好似玩o左1年澳門就收起咗~~
作者: gogoyo123    時間: 2010-9-16 19:46
正啊正啊!!!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2