RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 很神的《欧洲卡车模拟》 [打印本頁]

作者: owen9133    時間: 2011-7-2 21:52
標題: 很神的《欧洲卡车模拟》

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: BUZZ777    時間: 2011-7-3 12:50
Pc game???好正呀,香港有冇得買泥玩?
Thank you
作者: AILSAVolvo    時間: 2011-7-3 13:43
BUZZ777 發表於 2011-7-3 12:50
Pc game???好正呀,香港有冇得買泥玩?
Thank you

有破解嫁嗎~
作者: BUZZ777    時間: 2011-7-3 15:25
AILSAVolvo 發表於 2011-7-3 13:43
有破解嫁嗎~

習慣問題~玩開正版
作者: BMW2011    時間: 2011-7-3 16:20
vip人才有$玩正版………
作者: Mugford    時間: 2011-7-3 17:25
之前喺youtube睇過,係畫面差d,不過應該幾好玩!
作者: 413645485    時間: 2011-7-3 18:22
好闷噶,全部都系挂柜,然后跑长途,然后脱柜,又去第度挂柜...运输..............仲不如去玩 “卡车技能大赛”

作者: ivanlee102324    時間: 2011-7-3 18:40
le個game好悶- -很住條highway,行100都冇,禁住個前掣成粒鐘-v-
作者: 413645485    時間: 2011-7-3 18:43
ivanlee102324 發表於 2011-7-3 18:40
le個game好悶- -很住條highway,行100都冇,禁住個前掣成粒鐘-v-

C兄乜你唔知有定速巡航噶咩
作者: 413645485    時間: 2011-7-3 18:53

呢只就系我讲个只游戏,卡车技能大赛,里面唔要求你运输,关卡形式,每关都设计一个场景比你去泊车,好玩好多,都考技术好多

我20秒移库 截图
[attach]511758[/attach]

作者: BUZZ777    時間: 2011-7-3 19:02
413645485 發表於 2011-7-3 18:53
呢只就系我讲个只游戏,卡车技能大赛,里面唔要求你运输,&#20 ...

香港有冇得買???THANK YOU
作者: koda    時間: 2011-7-3 19:09
回復 413645485 的帖子

玩泊位不如拎架1/14係屋企泊飽佢,洗鬼哂時間down隻死人game對住部電腦玩泊位咩"
作者: 413645485    時間: 2011-7-4 12:28
koda 發表於 2011-7-3 19:09
回復 413645485 的帖子

玩泊位不如拎架1/14係屋企泊飽佢,洗鬼哂時間down隻死人game對住部電腦玩泊位咩"

呵呵,里面D场景,好有参考意义,距D泊位,系有一大段倒车路线,有埋厂房系里面,,唔系你认为既单单泊位咁简单,如何走线,仲有埋时间限制添
作者: 413645485    時間: 2011-7-4 12:28
BUZZ777 發表於 2011-7-3 19:02
香港有冇得買???THANK YOU

个人觉得好难稳,我系电驴度搵到的
作者: gary213    時間: 2011-7-4 12:39

登錄/註冊後可看大圖
其實這game 有英國版"UK TRUCK SIMULATOR"
右軚的

作者: ivanlee102324    時間: 2011-7-4 15:24
413645485 發表於 2011-7-3 18:43
C兄乜你唔知有定速巡航噶咩

我知有......但佢一轉彎就減速,so要禁住- -
作者: samks    時間: 2011-7-4 18:23
好似有digital download version 正版架
作者: samks    時間: 2011-7-4 18:27
遲o下出歐卡2好似今年第4quarter(sorry 離o左題)
作者: owen9133    時間: 2011-7-13 00:58

作者: MR.TAMIYA    時間: 2011-7-15 02:19
玩過,麻麻地

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2