RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: PSP太鼓之達人DX入手~ [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2011-8-3 21:36
標題: PSP太鼓之達人DX入手~
勁打MAY N加中島愛O既"獅子座"~正~

http://www.jp.playstation.com/software/title/uljs00383.html

宜家仲未挑戰到松級,但係竹同梅都已經打完~

作者: joengai625    時間: 2011-8-3 21:58
樹MODE,練多d基本連打

紅紅紅,藍藍藍,紅紅藍  呢d三連打既就多數都夠FULL晒d歌

P.S:全國破關,差鬼MODE 10星差幾首
作者: AMAT    時間: 2011-8-3 22:21
joengai625 發表於 2011-8-3 21:58
樹MODE,練多d基本連打

紅紅紅,藍藍藍,紅紅藍  呢d三連打既就多數都夠FULL晒d歌

鬼MODE未出,我之前老婆打上一代就打到上松......鬼MODE冇咁好心機.....哈!
作者: AMAT    時間: 2011-8-3 22:24
之前O的學生上嚟我屋企打PS2,睇佢地打太鼓O既速度,令我燃返果把火.......哈哈!
作者: jerwin123    時間: 2011-8-3 23:07
哈哈, 我係永遠打唔到魔鬼級
作者: joengai625    時間: 2011-8-3 23:24
AMAT 發表於 2011-8-3 22:21
鬼MODE未出,我之前老婆打上一代就打到上松......鬼MODE冇咁好心機.....哈!

樹MODE15首歌PASS就出鬼
作者: AMAT    時間: 2011-8-3 23:44
joengai625 發表於 2011-8-3 23:24
樹MODE15首歌PASS就出鬼

晏晝先買,宜家努力中.....哈~

作者: AMAT    時間: 2011-8-3 23:45
點解我打咁耐都冇隱藏歌出現......搞錯呀......
作者: AMAT    時間: 2011-8-5 12:18
擒晚經過一輪戰鬥.......松級lion都只係得97%咁上下......唉~
另外係到勁打果個抬神社.......都攻陷晒成個本州~

膊頭好攰囉~哈!

作者: AMAT    時間: 2011-8-7 21:53
打爆了枱轎.....不過LION松都係未攻破......98%.....
作者: abc123456    時間: 2011-8-12 18:14
玩一些2000名的歌都很難拿到金呢
作者: 293    時間: 2011-9-1 10:13
有幾多歌???

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2