RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 公主號首航@屯門 23_8_2011 [打印本頁]

作者: sniper    時間: 2011-8-24 10:40
標題: 公主號首航@屯門 23_8_2011
http://www.youtube.com/watch?v=v_gTuwZB2S8

作者: 自由人    時間: 2011-8-24 10:54
sniper 發表於 2011-8-24 10:40
http://www.youtube.com/watch?v=v_gTuwZB2S8

師兄 你平日去放.....
作者: sniper    時間: 2011-8-24 11:06
自由人 發表於 2011-8-24 10:54
師兄 你平日去放.....

剛有幾天假期,捉時間首航,平日朝九晚五,星期六日老虎又...........

我係小小小師弟黎,玩左唔夠兩個月,請多多指教

作者: 自由人    時間: 2011-8-24 11:28
sniper 發表於 2011-8-24 11:06
剛有幾天假期,捉時間首航,平日朝九晚五,星期六日老虎又...........

有老虎好事丫...師兄 抄 我 小師弟 呢句野....哈哈" 我都10幾年冇玩過搖控,而家先學玩返..好多野都唔識...師兄要指教下我就真.....
作者: Dork    時間: 2011-8-26 00:36
終於處女下水 都好快wo
作者: yiufai28    時間: 2011-8-27 17:01
行得好好
作者: kotaro2872    時間: 2011-9-25 17:36

個人認為速度太快反而唔像真........
感覺總係有d怪怪地咁.......
以上純屬個人意見~不喜勿插~
作者: kahungboy    時間: 2011-10-12 17:26
SNIPER 兄 此船可以慢行嗎?

定係一俾油門就全速去??
作者: sniper    時間: 2011-10-12 17:37
kahungboy 發表於 2011-10-12 17:26
SNIPER 兄 此船可以慢行嗎?

定係一俾油門就全速去??

師兄,其實個電變係有段數,可快可慢,係自己愈飛愈快。
隻船算重同唔係好起水,快飛靈活一o的(我覺得)
作者: kahungboy    時間: 2011-10-12 18:34
響taobao邊間買呢請問....

因為依隻公主號我都睇左好耐...thanks
作者: sniper    時間: 2011-10-12 18:48
kahungboy 發表於 2011-10-12 18:34
響taobao邊間買呢請問....

因為依隻公主號我都睇左好耐...thanks

我係o係一個user <童年_夢> 的賣家買入,不過已經加左600人仔價。
作者: kahungboy    時間: 2011-10-12 21:00
THANKS~ 有機會池邊見~師兄
作者: kahungboy    時間: 2011-10-12 21:01
作者: sniper    時間: 2011-10-12 21:27
kahungboy 發表於 2011-10-12 21:01

好...公主號 相認啦

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2