RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 今日玩隻 Coast Guard (視頻) [打印本頁]

作者: 138168    時間: 2012-6-3 18:11
標題: 今日玩隻 Coast Guard (視頻)

天氣差又落雨,冇乜模友到
上隻Coast guard 視頻,,,,,( Coarse language,not suitable for children )

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=DVgNLB2USCE

作者: 自由人    時間: 2012-6-3 18:53
138168 發表於 2012-6-3 18:11
天氣差又落雨,冇乜模友到
上隻Coast guard 視頻,,,,,( Coarse language,not suitable for children  ) ...

呵呵" 咁快手又整好一隻........
作者: 138168    時間: 2012-6-3 20:38
自由人 發表於 2012-6-3 18:53
呵呵" 咁快手又整好一隻........

呢隻嘢在三个月前已攪掂了,好小玩佢就真
作者: 自由人    時間: 2012-6-3 20:41
138168 發表於 2012-6-3 20:38
呢隻嘢在三个月前已攪掂了,好小玩佢就真

你越離越多 2奶 喇.............
作者: 138168    時間: 2012-6-3 20:52
自由人 發表於 2012-6-3 20:41
你越離越多 2奶 喇.............

點及得你..... 鯊記船廠
作者: 自由人    時間: 2012-6-3 21:04
138168 發表於 2012-6-3 20:52
點及得你..... 鯊記船廠

........又離玩我囉,,,,,我唔係船廠離嫁..船廠有船賣....我係鍾意自己整下 低 B 野 / 簡單既船 玩下咋.... 當練下手藝........
作者: 138168    時間: 2012-6-3 21:10
自由人 發表於 2012-6-3 21:04
........又離玩我囉,,,,,我唔係船廠離嫁..船廠有船賣....我係鍾意自己整下 低 B 野 / 簡單既船 玩下 ...

係噃!鯊記船庫先啱,唔簡單呀
作者: 自由人    時間: 2012-6-3 21:11
138168 發表於 2012-6-3 21:10
係噃!鯊記船庫先啱,唔簡單呀

....越講越大...........
作者: 138168    時間: 2012-6-22 21:30
補充些硬照
登錄/註冊後可看大圖