RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: mt4有冇方法可以用係mini z [打印本頁]

作者: ckdavid    時間: 2013-2-5 13:02
標題: mt4有冇方法可以用係mini z
又唔想晒幾舊水買支低階kt18 ex10又好似好貴
作者: 法修    時間: 2013-2-5 13:04
無辦法
作者: ckdavid    時間: 2013-2-5 13:08
Sor 打錯左 唔係ex10 係ex1先岩
作者: ckdavid    時間: 2013-2-5 13:09
Sor 打錯左 唔係ex10 係ex1先岩
作者: kevin-ysl    時間: 2013-2-5 22:58
二手.....
3pk又得...m11又得...ex1當然得~~~
作者: bogeli    時間: 2013-2-6 09:12
m11可以
作者: ckdavid    時間: 2013-2-6 09:44
要點改先得?
作者: clownj    時間: 2013-2-6 10:19
kevin-ysl 發表於 2013-2-5 22:58
二手.....
3pk又得...m11又得...ex1當然得~~~

師兄,要點改?
作者: kevin-ysl    時間: 2013-2-6 23:18
買隻module插入去就可以啦~~~
作者: f-16    時間: 2013-2-7 00:03
kevin-ysl 發表於 2013-2-6 23:18

真係得>? 可吾可以具體D講下 THZ
作者: f-16    時間: 2013-2-7 00:03

作者: boshongo    時間: 2013-2-7 01:33
去KWS行吓 ... 246 有件件
三舊水到
可以咁用
作者: kevin-ysl    時間: 2013-2-7 01:47
mini-z出左隻2.4g module比ko用..
而市場上有件野係由日本246出嘅轉換插座!!
可以將ko用嘅module轉插到futaba同埋三和控度..
當然只你居限起可以換module嘅控上面啦~~
如果你有再高d技術嘅...大可以將原裝支控爆開
再攞佢個module出黎改入你支控度~~
掂晒~~~
作者: clownj    時間: 2013-2-7 13:49
kevin-ysl 發表於 2013-2-7 01:47
mini-z出左隻2.4g module比ko用..
而市場上有件野係由日本246出嘅轉換插座!!
可以將ko用嘅module轉插到futa ...

多谢ching. 谢谢
作者: 中國公安    時間: 2013-2-8 00:40
若果可以用futaba或者三和能夠做到KO嘅操控反應我估計大多數人都唔會選擇KO
作者: cptkirk9    時間: 2013-2-8 15:47
無錯!
由其係支新EX-1 Ver2, 美其名係upgrade, 事實係等如bug fix!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2