RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Team Powers Setting Board 開箱分享 [打印本頁]

作者: carven.chow    時間: 2014-3-30 21:58
標題: Team Powers Setting Board 開箱分享

由Team Powers 開發 全新Setting Board

物料面頭為強化玻璃,附水平珠用作調較setting board水平用,設刻度等,量度車高,Downstop等不怕因為使用其他設定版會有一點淆而不準確,而底部使用啞面強化膠版,防止使用時刮花

但記緊搬運時需要多加保護.如上jv的朋友可能要買d泡泡紙包一包穩陣d.

另外setting board內附有三種光度調較,另附有座台型燈,可以安裝在setting board中 或裝在燈座中作普通使用

分別設有橫置or直置選擇,注意燈原裝火牛為10v,如果想懶改裝去power supply的話,沒有調較v數的話便不能了.

作者: 19R    時間: 2014-3-31 10:25
多少錢?
作者: shing317    時間: 2014-3-31 11:47
想要啊How much?
作者: PAKAI_22213    時間: 2014-3-31 13:35
我都想知,有興趣
作者: davychan1    時間: 2014-3-31 22:47
賣緊$5xx
作者: carven.chow    時間: 2014-4-1 23:54
shing317 發表於 2014-3-31 11:47
想要啊How much?

我買左5百幾 靚到唔捨得用,怕刮花

作者: rc.explorer    時間: 2014-4-2 14:34
carven.chow 發表於 2014-4-1 23:54
我買左5百幾 靚到唔捨得用,怕刮花

謝謝支持!
作者: ccwtitan    時間: 2014-4-3 01:35
今日HEC見人開新玩具自己用, 最靚係塊板都發埋光
作者: shing317    時間: 2014-4-3 02:29
請問 ching塊板唔計燈大约有多重呢?
作者: chikong8    時間: 2014-4-4 10:59
我都用緊,老花恩物
作者: carven.chow    時間: 2014-4-6 12:21
今日同埋架Durango影相

好小心咁用緊
登錄/註冊後可看大圖