RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: .......恒龍船..... 裝修 .....? [打印本頁]

作者: Benlikong    時間: 2014-7-21 23:13
標題: .......恒龍船..... 裝修 .....?
   小弟  弟一次張隻美國消防船3810恒龍拖船草草地裝修下....歡迎各位師兄比比意見,,,顺便做教材吹吹水...見到唔好細細聲笑呀....

作者: Dork    時間: 2014-7-21 23:26
整得好靚 但個屋仔會吾會好重?
作者: Benlikong    時間: 2014-7-21 23:37
Dork 發表於 2014-7-21 23:26
整得好靚 但個屋仔會吾會好重?

多谢..多谢..Dork 兄 屋仔部分一D都唔重

作者: 自強不息    時間: 2014-7-21 23:59
Benlikong 發表於 2014-7-21 23:37
多谢..多谢..Dork 兄 屋仔部分一D都唔重

依! 好香港拖船FEEL WOR, 做好後會唔會寫住BEN記起船頭呀!

作者: Benlikong    時間: 2014-7-22 00:12
自強不息 發表於 2014-7-21 23:59
依! 好香港拖船FEEL WOR, 做好後會唔會寫住BEN記起船頭呀!

自強 兄 多謝觀看 呵呵 已經留咗位啦....

作者: Annie268    時間: 2014-7-22 12:36
So good...
作者: lojasonkachun    時間: 2014-7-22 19:19
ben 兄, 我隻恆龍都改裝緊。哈哈。
作者: Benlikong    時間: 2014-7-22 20:25
lojasonkachun 發表於 2014-7-22 19:19
ben 兄, 我隻恆龍都改裝緊。哈哈。

呵呵 ojasonkachun 兄  你隻恆龍改裝成点亮亮相  ...

作者: lojasonkachun    時間: 2014-7-22 22:14

已改2.4GHZ 540摩打2:1波箱,上架仍未完成..........盡量本星期整好佢。

作者: 自強不息    時間: 2014-7-22 23:19
Benlikong 發表於 2014-7-22 00:12
自強 兄 多謝觀看 呵呵 已經留咗位啦....

Ben兄, 大家都在努力中, 不過我唔係HL底......係AR底
LM05 002.jpg
登錄/註冊後可看大圖