RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 請問有冇師兄見過這套套有得賣 [打印本頁]

作者: anthony_wg    時間: 2014-8-14 14:54
標題: 請問有冇師兄見過這套套有得賣
請問有冇師兄見過這套套有得賣? 見圖, 謝謝.

對於我這類懶做後勤工作的人, 覺得這東西很有用.

作者: DLAM    時間: 2014-8-14 15:13
Durango有出俾佢啲1/10buggy用,你乜車用?可能啱
作者: anthony_wg    時間: 2014-8-14 15:15
DLAM 發表於 2014-8-14 15:13
Durango有出俾佢啲1/10buggy用,你乜車用?可能啱

哎哎, 我想比星星既 DF03 用...  

作者: anthony_wg    時間: 2014-8-14 15:18
DLAM 發表於 2014-8-14 15:13

DLAM 兄, 請問 KWS 邊間有 Durango parts 賣呀?

作者: gimsink    時間: 2014-8-14 15:51
上 Amain買, 运费兩個八毫九美元, 平过你坐巴士出旺角, 我点知? 今朝先買左個中軸套套比架調男高……
作者: anthony_wg    時間: 2014-8-14 15:58
gimsink 發表於 2014-8-14 15:51
上 Amain買, 运费兩個八毫九美元, 平过你坐巴士出旺角, 我点知? 今朝先買左個中軸套套比架調男高…… ...

Gimsink 兄, good idea, 我去看看先, 謝謝呀!!

作者: DLAM    時間: 2014-8-14 16:00
anthony_wg 發表於 2014-8-14 15:18
DLAM 兄, 請問 KWS 邊間有 Durango parts 賣呀?

KWS 真係唔覺眼邊間有Durango賣,都係去Amain買啦!
作者: anthony_wg    時間: 2014-8-14 16:47
DLAM 發表於 2014-8-14 16:00
KWS 真係唔覺眼邊間有Durango賣,都係去Amain買啦!

未係果到買過野, 剛上去 REG 左啦, 大概幾耐送到左右? THANKS

作者: DLAM    時間: 2014-8-14 16:55
anthony_wg 發表於 2014-8-14 16:47
未係果到買過野, 剛上去 REG 左啦, 大概幾耐送到左右? THANKS

2-3 weeks the most
作者: anthony_wg    時間: 2014-8-14 17:01
DLAM 發表於 2014-8-14 16:55
2-3 weeks the most

收到! THANKS!!

作者: lawlaw    時間: 2014-8-14 21:50
anthony 兄, 架DF03去邊處玩?  

作者: anthony_wg    時間: 2014-8-15 01:20
lawlaw 發表於 2014-8-14 21:50
anthony 兄, 架DF03去邊處玩?

未知呀, 應該都係馬鞍山到搵地方

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2