RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 其實咩牛穩定又耐用? [打印本頁]

作者: sakata    時間: 2015-4-1 22:09
標題: 其實咩牛穩定又耐用?
我用緊iCharger308Duo

最近想要隻勁D既牛

MUCH MORE CTX-P Power Master III得唔得呢?

作者: Allan007    時間: 2015-4-1 23:09
我用過早一代muchmore牛,激到我攞佢送咗比人。依家用緊efuel隻20A牛,有電流同電壓顯示,用黎推部720DUO,好滿意。
作者: sakata    時間: 2015-4-1 23:39
Allan007 發表於 2015-4-1 23:09
我用過早一代muchmore牛,激到我攞佢送咗比人。依家用緊efuel隻20A牛,有電流同電壓顯示,用黎推部720DUO, ...

請問Ching係咪講緊Power Master II?
佢有咩問題啊??

作者: DLAM    時間: 2015-4-2 10:10
Chargery S600 (33A) 或 S1200 (50A),電壓及A數比eFuel更準確

價錢貴eFuel少少

利申: 小弟用緊S600 + 308Duo,亦有eFuel 50A
作者: sakata    時間: 2015-4-2 11:04
DLAM 發表於 2015-4-2 10:10
Chargery S600 (33A) 或 S1200 (50A),電壓及A數比eFuel更準確

價錢貴eFuel少少

請問師兄邊度買到啊?
thx

作者: DLAM    時間: 2015-4-2 11:07

智樂,現代,中天都有賣。

師兄最好格下價先買
作者: sakata    時間: 2015-4-2 11:08
DLAM 發表於 2015-4-2 11:07
智樂,現代,中天都有賣。

師兄最格下價先買

Thx Ching
得閒睇下先

作者: Allan007    時間: 2015-4-2 11:35
sakata 發表於 2015-4-1 23:39
請問Ching係咪講緊Power Master II?
佢有咩問題啊??

唔知Power Master幾啦。問題包括漏電,諧波超多,多到部720個USB駁唔到電腦,一轉其他牛就即刻駁到。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2