RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: MMS / CT 一問 [打印本頁]

作者: maccbillion    時間: 2008-1-27 02:00
標題: MMS / CT 一問
其實 MMS or CT 適合新手玩嗎?因為有好多人同我講上M記有不愉快的經歷,給一些自以為是高手的人XYZ ,大家都是玩車,一定有初學的時候。

作者: 800mah    時間: 2008-1-27 02:31
原帖由 maccbillion 於 2008-1-27 02:00 發表
......給一些自以為是高手的人XYZ....

又如何? 比人XYZ兩佢就縮沙? 我先無咁笨.
作者: P仔    時間: 2008-1-27 07:20
標題: 回復 1# 的帖子
玩得叻又如何,,咪又要比錢玩,玩車,最緊要係玩得開心,.............
作者: 嘉頓子    時間: 2008-1-27 11:12
CT 新手上去都無問題...
我第一次上去就有人教我玩.....幾nice得閒可以上去
作者: sumandy    時間: 2008-1-27 11:22
上CT la.. 我班新手friend 無俾人XYZ過. D師兄見你新手仲會主動教你set車幫你手. 幾好ga!
作者: sumandy    時間: 2008-1-27 11:23
原帖由 maccbillion 於 2008-1-27 02:00 發表
其實 MMS or CT 適合新手玩嗎?因為有好多人同我講上M記有不愉快的經歷,給一些自以為是高手的人XYZ ,大家都是玩車,一定有初學的時候。

XYZ你. 你咪XYZ番佢law.. 大家俾錢落場班! 你應該就下新手掛!
作者: NaGi    時間: 2008-2-1 14:32
我覺得去邊個場都無咩所謂.....得閒去兩個交換去下囉....唔洗去死一個場咁悶~
作者: 請確保說明    時間: 2008-2-2 01:51
理他啊!其实可以大声讲 你玩车现在比我好 不是你比我叻或者有钱 是你比我早知道MINI咋 串翻果D人咯~~加句 吾信看边个可以玩到最后 哈哈!
作者: scalpel    時間: 2008-2-2 03:10
Actually both MMS and CT people are very nice ......Maybe a little group is not nice only.....so nevermind!
作者: paulpoon306    時間: 2008-2-2 11:19
放車最緊要係玩得開心,梗係上CT放車,果班起MMS自封XYZ高手叫許食屎啦......!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2