RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有冇師兄買左新swift [打印本頁]

作者: gp3000    時間: 2006-4-4 20:49
標題: 有冇師兄買左新swift
有冇師兄買左新swift?? 邊度有貨??
作者: mikewu    時間: 2006-4-4 20:57
原帖由 gp3000 於 2006-4-4 20:49 發表
有冇師兄買左新swift?? 邊度有貨??

I don't think it's here yet... I think they have a "sample" in Wai Go only......
作者: AMAT    時間: 2006-4-4 20:58
到貨喇咩?
作者: gp3000    時間: 2006-4-4 21:10
有網友話見到waigo 有貨$5xx ...所以先問下
作者: gp3000    時間: 2006-4-4 21:11
引述....
今日行過偉高,見到好多新貨到左.
SWIFT已經有貨,賣$5XX
F103GT大多OPTION PART都有貨,SPARE PARTS都有.
4MM金屬六都貨,大家唔駛再四圍搵.
仲有,俾TA-05用的新臂都有貨.我覺得幾貴下,成4舊幾.
作者: gary    時間: 2006-4-4 21:15
到左就成條廣華街都係呀,駛鬼得偉高有,Sample黎架~
作者: AMAT    時間: 2006-4-4 21:17
原帖由 gary 於 2006-4-4 21:15 發表
到左就成條廣華街都係呀,駛鬼得偉高有,Sample黎架~

偉高有,唔代表全部鋪都有.....
作者: gary    時間: 2006-4-4 21:21
原帖由 AMAT 於 2006-4-4 21:17 發表

偉高有,唔代表全部鋪都有.....

哦~~
作者: clp    時間: 2006-4-4 21:35
琴日我去快捷都有一套ABC出果架MINI跟swift壳
作者: ming    時間: 2006-4-7 04:19
我今日去過偉高,見到佢有部擺係到,我問佢幾錢,佢話未有貨住,嗰部係版唔賣喎
作者: RCman    時間: 2006-4-7 09:24
我昨晚買左Swift了.......................
................不過係佢set 白色"rims"
都幾靚仔。

其實我係想買ABC出果個Swift殼多D....因為有燈位,好正
作者: J    時間: 2006-4-7 09:33
RCman...你又黎料
well done.
作者: RCman    時間: 2006-4-7 09:56
原帖由 J 於 2006-4-7 09:33 發表
RCman...你又黎料
well done.

我買左星星parts 原裝Swift 軨jar!
不過都要$5X元
作者: J    時間: 2006-4-7 09:58
哦... 虛驚一場...
軨我都有d性趣
作者: 有勇冇謀    時間: 2006-4-7 10:04
原帖由 gp3000 於 2006-4-4 21:10 發表
有網友話見到waigo 有貨$5xx ...所以先問下

其實$5XX 都算係目標價, 不過ROVER MINI COOPER 都係$4XX 咋.
但最重要係原裝車平, 不過要改一仟幾佰, 先可以有較好的操控性呢...

作者: J    時間: 2006-4-7 10:08
咁... swift 多八粒啤呤嘛... 新轉向杯, 比多幾草野佢洗啦
作者: gary    時間: 2006-4-7 13:41
原帖由 RCman 於 2006-4-7 09:56 發表

我買左星星parts 原裝Swift 軨jar!
不過都要$5X元

邊到買呀??唔見既??
作者: RCman    時間: 2006-4-7 13:42
原帖由 gary 於 2006-4-7 13:41 發表

邊到買呀??唔見既??

吳係Kit bor 係軨ja!
係RCXXXX買的
作者: gary    時間: 2006-4-7 13:51
當然唔係車啦,都未出但咁快有鈴既??
作者: RCman    時間: 2006-4-7 13:57
原帖由 gary 於 2006-4-7 13:51 發表
當然唔係車啦,都未出但咁快有鈴既??

果間野好多時都有D特別野的
800yen賣$58羅!
都OK la!
車都未到佢就有軨賣買。
佢連Active hobby 的車及殼都有。
不過我自己就like ABC more la!
作者: 天照    時間: 2006-4-7 16:45
原帖由 RCman 於 2006-4-7 09:24 發表
我昨晚買左Swift了.......................
................不過係佢set 白色"rims"
都幾靚仔。

其實我係想買ABC出果個Swift殼多D....因為有燈位,好正

買咗幾銀!?
作者: RCman    時間: 2006-4-7 17:42
原帖由 天照 於 2006-4-7 16:45 發表

買?幾銀!?

$58羅;P;P
睇你都係睇頭吳睇尾啦
作者: AMAT    時間: 2006-4-7 17:46
原帖由 RCman 於 2006-4-7 17:42 發表

$58羅;P;P
睇你都係睇頭吳睇尾啦

ICIC~!哈!
作者: B仔    時間: 2006-4-7 19:44
原帖由 AMAT 於 2006-4-4 20:58 發表
到貨喇咩?

下星期有貨喇,我訂左4部,你要唔要?
作者: AMAT    時間: 2006-4-7 21:28
原帖由 B仔 於 2006-4-7 19:44 發表

下星期有貨喇,我訂左4部,你要唔要?

你問嚟都多餘O既!哈!
作者: courel500    時間: 2006-4-7 22:33
我朋友今日去waiko買左佢sample , but only inside good , the box need keep in waiko , he said 跟 8 pcs bearing 5x10 for 輪 , now only buy ( 5x11 = 4 pcs / 5x8 = 2 pcs )
作者: J    時間: 2006-4-8 14:30
係呀, swift 淨買波箱啤呤就可以了~ 你朋友買無盒, 有無得平?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2