RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: kyosho Komatsu truck [打印本頁]

作者: gibson    時間: 2008-5-5 00:00
標題: kyosho Komatsu truck
Bought from hung shing, quite expensive, but I love it very much!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: Felix    時間: 2008-5-5 00:24
Nice.How much?
作者: 周百通    時間: 2008-5-5 00:32
幾靚喎,希望遲d有其它工程車出,例如............

登錄/註冊後可看大圖

作者: noble    時間: 2008-5-5 00:47
原帖由 周百通 於 2008-5-5 00:32 發表
幾靚喎,希望遲d有其它工程車出,例如............

登錄/註冊後可看大圖

曄!周兄〞又係你。上一次見你有架D8開山機,今次造架扢泥機。又放毒药今晚唔洗訓都得啦!
作者: 周百通    時間: 2008-5-5 01:05
noble兄,呢架買番泥係成部鐵車,唔使造既。
我恨左好耐呢D車有遙控!
作者: gibson    時間: 2008-5-5 01:15

登錄/註冊後可看大圖

Yes, kyosho is going to build one like yours.
作者: noble    時間: 2008-5-5 01:22
太興奮!攪到亂晒坑,帖子放錯位。

作者: gibson    時間: 2008-5-5 02:18
原帖由 noble 於 2008-5-5 01:22 發表
太興奮!攪到亂晒坑,帖子放錯位。

You will love it!!

http://www.kyosho.com/jpn/produc ... ies_group_id=100057
作者: hatakashi    時間: 2008-5-5 02:25
佢地出1/16或1/6就好囉....
作者: 周百通    時間: 2008-5-5 08:16
哩d工程車當然係1/16好,更像真,最好似坦克咁自己砌及上色。
作者: hatakashi    時間: 2008-5-5 19:25
德國有間公司係有出品 1/16 全金屬剷泥車
http://www.leimbach-modellbau.de/start.html
作者: 周百通    時間: 2008-5-5 22:12
肯定貴到嚇壞人,模型靜態都好貴!
作者: hatakashi    時間: 2008-5-6 00:07
上次我身痕問過, 大約2000-3000英鎊
作者: momo7932    時間: 2008-10-16 14:41
請問H.K邊到有得買??
作者: zexel33    時間: 2008-10-18 14:21
第一張相o個部野個剷係咪金屬黎嫁??
作者: jasonbb    時間: 2008-10-18 14:22
幾錢到牙師兄?
作者: gibson    時間: 2008-10-20 18:07
原帖由 zexel33 於 2008-10-18 14:21 發表
第一張相o個部野個剷係咪金屬黎嫁??

No, all plastic!

KWS selling at HKD840
作者: 有勇冇謀    時間: 2008-10-22 11:11
最正係部雞頭....不過太貴...
作者: defcone    時間: 2008-10-23 18:16

登錄/註冊後可看大圖

果D油壓, 係咪真係用黎移動個臂?
作者: 馬田    時間: 2008-10-30 17:13
標題: 回復 17# 的帖子
HI,想問下架車有無比例ga?
我意思係行車, 其他操作咁
thanks
作者: demag    時間: 2008-11-21 12:03
同系重有雞頭同大泵把架,但唔見kws有得賣!!
作者: solid    時間: 2008-12-3 19:58
thanks for sharing
作者: 000AKW    時間: 2008-12-4 13:24
推土機上星期KWS入遑商塲唔記得乜名各個老细係光頭嘅問過$1580,上次鴻聲賣好似$880炒到贵晒。
作者: gibson    時間: 2008-12-22 17:08
原帖由 000AKW 於 2008-12-4 13:24 發表
推土機上星期KWS入遑商塲唔記得乜名各個老细係光頭嘅問過$1580,上次鴻聲賣好似$880炒到贵晒。

The finishing is outstanding!!!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2