RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7022|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

高智能方程式

gary 發表於 2008-11-23 00:20:02 | 顯示全部樓層
gary 發表於 2008-11-23 00:36:27 | 顯示全部樓層
原帖由 randy 於 2008-11-23 00:29 發表

講咁易咩......如果你訂倒幫我訂多兩套添,唔駛我山長水又遠去日本揾架仔搞,我比夠千五一套你

唔駛去日本,Leo Chan 咪得羅~~
gary 發表於 2008-11-23 00:59:11 | 顯示全部樓層
原帖由 randy 於 2008-11-23 00:50 發表

咁勞煩你叫佢入番十套8套睇下佢開果個價有冇人買先,成本都要千四,賺1百睇下佢做唔做,睬你都有氣啦,有幾多人肯擺千四紋出黎博一百蚊丫,有2百都唔制啦,你話我話既...訂得少運費又貴,訂得多賣唔出又擲死哂d錢,有人要就 ...

你咁勞氣做乜姐~~大家都係討論下.....
gary 發表於 2008-11-23 01:11:05 | 顯示全部樓層
原帖由 randy 於 2008-11-23 01:04 發表
議事論事啫

我都唔知要咁困難先訂到,我見佢個site有mail order個button以為得炸~~
gary 發表於 2008-11-23 01:34:59 | 顯示全部樓層
原帖由 minimini 於 2008-11-23 01:16 發表
完成品確係好靚............

不過..........同我 d 懷舊車一樣............整好咗...........捨唔捨得放落地玩........又係另一個問題..........

心頭好起碼可擁有先,玩唔玩又係另一個問題啦~~