RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Q-pet
打印 上一主題 下一主題
收起左側

09年3月21日青衣貨車巴士聯盟活動...任何車種己有19人

Q-pet 發表於 2009-3-8 20:02:56 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
日期:09年3月21日星期六
時間:8點正集合至8點30分
集合地點:青衣碼頭
車種:不限..但有大腳車就最好
今次張會玩到九號碼頭..而旁邊會有個大沙地好似RALLY咁..請各位有大腳車或越野車就拎去飛
場地個環境方面等青衣個邊D人比我..總知一個字正..因為我拎個LUNCHBOX係個度玩個

新朋友報BAND PM我留電話

紅色富有雞     2.4G
Q-pet        2.4G / FM  75.670  LUNCHBOX / 拖頭
亮             2.4G    AM27:175
馬輝           2.4G
WYMAN        2.4G
阿銓           AM27.490  FM  36.410 / FM36.470   LUNCHBOX / 拖頭
晶晶..        FM  35.040   拖頭      
陳仔           FM  40.070    拖頭
EVO          FM40.670 F350  blackfoot extreme AM27.195
馬輝個fd      FM40.685,拖頭  FM40.700 globle liner am 27.145lunch box
小角色         FM 40.730
SF-scat      FM40.790 LUNCHBOX
佳             FM 40.965
RAYMOND      AM 27.025
Kennily     FM 72.130拖頭  AM 26.975 南瓜車
oscar       FM75.430
BARRY       FM35.060拖頭
(或者加多一部12仔, FM27.045)
倫B          AM 27.045 Pajero 佢會帶多小小BAND換

樓主| Q-pet 發表於 2009-3-8 21:58:38 | 顯示全部樓層
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-9 13:36:05 | 顯示全部樓層
原帖由 GUITAR_VIP 於 2009-3-9 12:32 發表

好耐無射你了

咁你黎唔黎ja..你好似入左架TB-03...小肥胖講可以當越野車玩啵
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-9 18:50:37 | 顯示全部樓層
原帖由 GUITAR_VIP 於 2009-3-9 17:15 發表

咁講既~~miniz都可以當越野車玩既

如果mini-z都可以玩到小弟甘拜下風
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-9 21:42:28 | 顯示全部樓層
咁個位..再下個星期大家同個沙地死個啦
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-9 21:47:25 | 顯示全部樓層
原帖由 卍亮卍 於 2009-3-9 21:45 發表
沙地 ...貨車 行唔行到@@

一路行去玩個度無問題..但你要玩係個度就唔得啦
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-9 21:55:18 | 顯示全部樓層
原帖由 lfms 於 2009-3-9 21:50 發表

係唔係同我講呀
28號一定同你死個
DB-01+23t+30C=?

23T爽啵 再加30C 小心係我地LUNCHBOX撞反我地架車
到時個日大家實開心死...但你無得黎..影下相比你吊下你引先
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-9 22:15:57 | 顯示全部樓層
原帖由 alonso01 於 2009-3-9 21:57 發表
終點係咪藍澄灣?

其他個度間7仔係未就叫藍澄灣.我唔太知--..個度終點站放快車用
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-10 00:04:13 | 顯示全部樓層
原帖由 Evo露筍 於 2009-3-9 23:41 發表
各位~~
我果日會到,FM40.670 F350 like black version
未知到時架車會以咩型態出席
不過最少肯定架車一定係咁樣

登錄/註冊後可看大圖

http://i177.photobucket.com/a ...

gd job...等你個日一齊飛車..到時花左唔好怪大家
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-15 18:48:22 | 顯示全部樓層
原帖由 SF-scat 於 2009-3-14 01:37 發表
q-pet...我改..唔放飯盒...放貨車...thx

放飯盒玩啦==我想多d人玩
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-18 10:49:10 | 顯示全部樓層
原帖由 kennily 於 2009-3-17 14:30 發表
請問玩Rally OR 貨車為主?
2樣我都有, 唔知玩咩好wor~
49x總站=集合地點嗎?
thx

咁 你唔報band?
 樓主| Q-pet 發表於 2009-3-20 01:58:47 | 顯示全部樓層
原帖由 WYMAN 於 2009-3-19 22:17 發表
對唔住!各位車友,小弟唔想再玩車

請 Q-PET兄幫我取消參加活動

做咩唔玩呀??