RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Hiacewagon
打印 上一主題 下一主題
收起左側

9月1日 星期2 九龍區貨車活動小聚會 長沙灣A1 至 旺角始創中心( 事後相 )

Jazz_Wan 發表於 2009-9-2 03:11:14 | 顯示全部樓層
今次係小弟參加活動有屎以來最有組織既一次,
一架車跟一架車咁行, 冇再分批玩, 唔會斷開
希望可以keep住
Jazz_Wan 發表於 2009-9-2 03:11:51 | 顯示全部樓層
Jazz_Wan 發表於 2009-9-2 03:13:21 | 顯示全部樓層
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs174.snc1/6531_122777892659_804752659_2254324_86628_n.jpg
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hph ... 4752659_2254325_654 ...
Hiacewagon 發表於 2009-9-2 01:12

我架車冇事, 好彩, 不過奧單架車山就.........
Jazz_Wan 發表於 2009-9-2 03:15:13 | 顯示全部樓層
當時我企係JAZZ左面...佢彼面就有兩個人,
一個中國人,一個應該人尼泊爾,
兩個人都企係JAZZ好貼,好似要同JAZZ就地玩菊花咁,
之後好就同JAZZ講"小心何包呀!~"
dreamlouis 發表於 2009-9-2 01:57

真係好彩你remind我, 唔係就損失慘重
Jazz_Wan 發表於 2009-9-2 03:37:00 | 顯示全部樓層
玩車,有體系有規矩,人地睇我地唔係一盆散沙
無人肯夾唔緊要,自己夾先
做好自己,有帶頭有押尾有路眼

我係其他活動一樣會繼續夾隊形
odaan 發表於 2009-9-2 03:22

講得冇錯, 今日冇左押尾果個
Jazz_Wan 發表於 2009-9-2 13:03:42 | 顯示全部樓層

yesterday, we went already