RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: hang330c
打印 上一主題 下一主題
收起左側

1:50 Kyosho PC1250-8 終於到左(*有片)

hang330c 發表於 2009-11-21 04:31:55 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
岩岩今朝由日本空運送到, 等左咁耐終於到手
所有動作都唔錯, 比想像中好, 可以兩個動作一齊做.
為一美中不足…就係100%膠

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

同部 PC1100 合照, 大細差唔多

登錄/註冊後可看大圖

講多無謂…去片
http://www.youtube.com/watch?v=WnfatCls-FY
 樓主| hang330c 發表於 2010-2-27 00:48:06 | 顯示全部樓層

sorry for the late reply. 我係外國, 上rc evo慢到不能接受…唔知會唔會開個外國server呢?
我個部係日本直接訂返黎…大慨1000港幣左右

岩岩個聖誕返香港, 行旺角見到有…不過成18xx…釣高黎賣…==''
所以我建議, 如果大家想買的話…可以考慮團購…直接係日本訂返黎
可以save返d運費, 同埋唔使驚比人釣高黎賣