RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2490|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有無師兄在香港島區玩 drift car?

hkopium 發表於 2006-1-20 20:44:35 | 顯示全部樓層
I live on HK Island, but too few people play drift car on this side.
hkopium 發表於 2006-1-20 23:29:47 | 顯示全部樓層
Jim 兄 also HK Island man? Good!
hkopium 發表於 2006-1-22 02:03:06 | 顯示全部樓層
頭先回程經過北角, 係健威花園對面見到一個 Roller 場, 平地, 好似幾好, 我老婆大人話平時好少人, 可以一試.

係七姊妹道郵局對面. 有位可以泊真車, 112 巴士可以去到, 但離開 MTR 唔近. 680 都好似得架, 亞Spawn兄同宏哥.

萬一 roller 場唔用得, 附近 (柯達商業大夏) 都仲有幾個球場可以玩.

hkopium 發表於 2006-1-25 23:44:05 | 顯示全部樓層
原帖由 minesr34gtr 於 2006-1-25 19:02 發表
我住係北角架~~平時多數夜晚去煙廠個籃球賽度玩架~~~
你地去roller 場玩,我又想加入~hehe~唔知得唔得呢^^

當然歡迎, 到時等埋你先開車.