RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ryanlee09
打印 上一主題 下一主題
收起左側

25-09-2011 (日) 大嶼山長途局 [東涌站->梅窩碼頭] 事後相

MAZDA 發表於 2011-9-25 22:39:33 | 顯示全部樓層
回復 ryanlee09 的帖子

今日我地真的又上山下海 , 因路斜加天雨關係..有部份c兄壞了車.. 而tiger
兄架密斗應付不到東涌道的天險道路 ,加上落雨 !結果先行乘的士往梅wo等我
地先 ! 到行舊東涌道 ,條路又斜而且夠危險.... 天雨路滑 ,咁有人係舊東涌道
反車 , 東涌道不論新舊 ,係個度玩rc車 ,不論大小車 ,也好考驗架車同操控者 !
最後因太晚 ,我地係長沙搭返巴士落梅wo食晚飯 ,各自解散終結束是次行程 .
MAZDA 發表於 2011-9-26 20:17:25 | 顯示全部樓層
下次再玩 , 每位車手的車車需申請東涌道禁區紙 , 因為
你地啲車全部沒証入禁區 !!
MAZDA 發表於 2011-9-26 20:59:08 | 顯示全部樓層
回復 MAZDA 的帖子

下次局我會印定啲東涌道禁區紙,幫你地貼上擋風玻璃上 !!
MAZDA 發表於 2011-9-27 18:14:52 | 顯示全部樓層
回復 German 的帖子

英文不好其次,但對别人都不懂禮貌將來投身
社會也有好大影響!見到該位板友貼呢啲字句
我也感到有啲不高興!
MAZDA 發表於 2011-9-27 18:15:48 | 顯示全部樓層
回復 German 的帖子

英文不好其次,但對别人都不懂禮貌將來投身
社會也有好大影響!見到該位板友貼呢啲字句
我也感到有啲不高興!
MAZDA 發表於 2011-9-27 20:03:00 | 顯示全部樓層
回復 Mugford 的帖子

Sorry !正話手机上網慢,所以才会!千其
不要誤會係佢!
MAZDA 發表於 2018-11-27 13:56:15 | 顯示全部樓層
咁又成7年了,而家大家各散東西了!
MAZDA 發表於 2023-11-20 21:27:34 | 顯示全部樓層
有機會都想玩下這個局!好令人懷念個次雨中上東涌道……