RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6586|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

京商1/20 BAJA-BUGS

samchung90 發表於 2012-2-16 04:11:32 | 顯示全部樓層

與其出咩鬼 miniz optima, 又貴, 又無咁有味道, 點解唔出返 這些車仔.... 因為以前這些車他真係好好好正!!!!

雙星就醒好多.... 復克左好多真係好多fans 的車仔... 你鍾唔鍾意復克都好, 總之佢可以再搵返唔少$$... 其實kyosho 都大把好野.. 大把fans... 但一部都唔出復克... 唔通真係咁唔可行? 只係 部optima.. 同 一個車架, 都可以出 四五款.. optima , javeline, turbo optima, optima gold, optima pro, salute, etc .... 一組成本, 出五六款車... 成本真係計唔掂? 仲有 mid... 仲誇張... 出左唔知幾多部..... 全球一定大把fans... 如果 original OPTIMA.. 2000 元左右, 我一定仆到去買.....  總之就可惜... 可惜.....
samchung90 發表於 2012-2-17 03:25:00 | 顯示全部樓層

回復 ford 的帖子

我一定入股一齊玩.... 我會先命令公司再返出以前1/10 系列....哈哈!!!