RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Samsunny
打印 上一主題 下一主題
收起左側

爭取:渡船街之天橋底建設RC車場(有Sample信)

beebone 發表於 2011-12-2 10:16:56 | 顯示全部樓層

所以話, 有勇都要有謀, 只係死力爭取無用, 都要了解周圍做緊咩先得.
o個帶發展緊, 高鐵站, 租金高點會帶起模型鋪o係o個帶開生意, KWS加租都已經做唔住, 仲要去再貴租既地方?!?!? 果欄班友係唔會理你地有無人用緊地, 至緊要方便佢地上落貨, police都管佢地唔倒.
beebone 發表於 2011-12-2 10:18:44 | 顯示全部樓層
rk2 發表於 2011-11-25 09:29
此帖回了4 頁, 共 #67, 只有10 封 email sent 去 .  . .. . .

hk人好多都係得把口..........
beebone 發表於 2011-12-2 10:20:08 | 顯示全部樓層
markpkyou 發表於 2011-11-25 20:42
有利青少年發展; 減少青少年 成為隱敝青年, 減少沉迷上網、吸毒..

青少年有幾多個玩得起!? 我覺得d句要改 ...

我都想寫, 玩車唔代表唔沉迷上網、吸毒、成為隱敝青年.
beebone 發表於 2011-12-3 09:27:34 | 顯示全部樓層
markpkyou 發表於 2011-12-3 05:53
因為我覺得青少年除非家長支持.如果唔係0既話基本係冇可能玩得起........

係. RC唔係人人玩得起, 幾舊水個籃球share O黎玩球場都空置率低, 何況RC............
beebone 發表於 2011-12-4 00:40:43 | 顯示全部樓層
毒魚 發表於 2011-12-3 09:59
我理撚果攔d人點,場都無d車鋪賺乜?做咗好過無做啦

車鋪唔係賺D街場車手錢ga...............你入去果攔講返"我理撚果攔d人點"睇下會點.....................
beebone 發表於 2011-12-12 10:17:51 | 顯示全部樓層
2046...................