RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Derek
打印 上一主題 下一主題
收起左側

!!~今屆HK Drift Jam冠軍之用車`!!!~

Derek 發表於 2012-3-5 23:28:32 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
歡迎加入群組交流~~https://www.facebook.com/groups/251495488202926/

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

多謝收睇~~~
 樓主| Derek 發表於 2012-3-5 23:48:18 | 顯示全部樓層
小湘 發表於 2012-3-5 23:46
好有氣勢呀~邊個師兄咁q勁!!!

佢手車勁到做得Street Jam車手甘濟~~你唔係唔知牙?`
 樓主| Derek 發表於 2012-3-5 23:54:28 | 顯示全部樓層
小湘 發表於 2012-3-5 23:50
回復 Derek 的帖子

係咪呢條粉角?

夜晚睇好有氣勢!!!!!!!!!!~~~
 樓主| Derek 發表於 2012-3-12 21:22:38 | 顯示全部樓層
傑佬 發表於 2012-3-12 03:08
咦!!!!!!R3R可以用Yokomo Brake Disc and clips??/

傑佬~~個底盤係我架XD`~~唔知用唔用到R3R