RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kaka820
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MMS 換完毯!!

casper 發表於 2012-3-14 09:17:00 | 顯示全部樓層
正呀, 辛苦晒 ^^
casper 發表於 2012-3-16 13:46:32 | 顯示全部樓層
回復 pd 的帖子

講多都冇謂啦, 邊個, 邊間公司, 玩開 miniz 既都知架啦~~

如果我係新人想試下玩, 見到玩架車仔都有咁既黑勢力, 我都唔敢試玩啦, 我仲記得, 早半年上去玩, 星期六, 日都係咁小貓三幾隻, 依家多番d 人, 我記得有一晚, 相信係係MMS 玩左好耐車既車友講, "唉, 好多冇試過咁多人了!!". 依家同d 車友又熟左, 有講有笑, 一齊食雞脾幾開心, 我只係想開開心心玩下車, 邊樣option 好用自然就有人用, 但估唔到黑勢力係可以完全唔理車友既感受, 為自己目的將一個咁好氣氛既環境破壞. 死都要做到唔係你死就係我亡, 好, 我就睇"你"幾時死 !!
casper 發表於 2012-3-16 13:50:34 | 顯示全部樓層
依家, 張毯係新呀, 但係.... T_T

果日見到場主叫大家幫幫手, 唔好再玩海綿呔個樣, 諗起我心酸~~ 攪到我第二晚去食飯幾想叫田雞煲仔飯食, 但最後都係怕太毒太多蟲放棄了!!!
casper 發表於 2012-3-16 14:49:31 | 顯示全部樓層
回復 aaaa 的帖子

又關咩事呀~~~

如果係大公司, 有膽色, 公司同公司之間既問題, d 公司自己攪點佢啦, 自己走黎攪到班玩家, 如果真係因為依d 原因就更抵死 !!!
casper 發表於 2012-3-16 15:55:13 | 顯示全部樓層

回復 bingo 的帖子

係咪, 依家咩事呀, 黑社會呀?! 洗橫手呀?!

但最重要係你攪到我冇得用我想用既野~~
casper 發表於 2012-3-16 22:33:38 | 顯示全部樓層
明白晒了, 我突然諗起數碼通, 落左冇限 plan, 轉頭又話你用得太多唔得喎.

死啦, 都唔知幾時咩得咩唔得 tim.
casper 發表於 2012-3-17 09:46:55 | 顯示全部樓層
回復 pd 的帖子

PD, 我請你上黎我屋企飲咖啡, 唔係話入屋費啦, 咖啡錢都冇收啦~~

有d 人覺得落糖好飲d, 我就覺得唔加糖最正, 我通我唔俾你落糖咩 ?!
casper 發表於 2012-3-17 12:12:42 | 顯示全部樓層
回復 Yinbb 的帖子

唔明果個係你, 如果覺得有問題, 我一開波就唔請佢上黎我屋企啦~~ 但鬼叫當時自己一個人係屋企悶到死, 叫多d 人氣都好咁啦, 咁請得佢上黎就即係唔介意啦~~ 但點知, 好喇, 依家我d 咖啡多人飲喇, 個個都話要上黎, 我就同佢講, 喂, 你整爛晒我張沙發, 我其他人點坐呀, 嗱, 你就一係唔好上黎, 一係就換番個正常既屎忽先好黎呀, 咁合理嗎!!!!!

喂, 佢鐘意左我既咖啡, 佢好想可以繼續飲, 而且個屎忽有牙我都唔想, 我一出世個屎忽就係咁, 佢就話, 不如咁啦, 張沙發爛左我賠番俾你, 攞人幫你換過張啦, 我只係想開開心心飲杯咖啡姐, 我對你既咖啡有感情. 但我就話, 你冇野呀, 你知唔知我最怕就係換沙發, 次次換完冇左個屎忽位~~

呀Yinbb 兄, 如果你係果個人, 你又有何感受呢 !!!!
casper 發表於 2012-3-17 12:35:29 | 顯示全部樓層
MMS 換毯, 我滿心歡喜, MMS 週年紀念, 應更歡喜.

我唔明既係, 做咩點都唔可以留一點 "如"地, 要另當左MMS 係另一個家既車友唔開心~
我明既係, 係自己唔應該放太多感情係一處只從商業角度出黎既車場~

現在有既只有心痛同眼淚!!!
casper 發表於 2012-3-17 13:00:30 | 顯示全部樓層
回復 yeung601 的帖子

冇, 只係心中感受, 我唔係要去串人或點樣~
casper 發表於 2012-3-17 13:02:47 | 顯示全部樓層
回復 yeung601 的帖子

請你飲番杯啦 ^^

casper 發表於 2012-3-18 00:30:27 | 顯示全部樓層
回復 Tommy_Boy 的帖子

請問管理員Tommy, 場主講左所有海綿呔,不論新舊都可更換膠呔連新呔可以幾時開始更換呢?有冇咩要留意呢? 我唔想到時拎左上黎又係得句唔好意思,我之前講過既野唔算數。
casper 發表於 2012-3-18 00:42:00 | 顯示全部樓層
回復 Tommy_Boy 的帖子

唔好意思,係新膠呔連新拎,可否講講詳情,先謝謝。
casper 發表於 2012-3-19 10:40:04 | 顯示全部樓層
回復 Tat-tat 的帖子

同意, 我都唔想再講了!!

總之我依家最想係可以快d 投入番, 開心咁玩車. 星期六上到去, 自己感覺都唔開心, 又或者自己太過敏感, 好似有d 車友都唔想再過黎傾計咁, 心痛!!
casper 發表於 2012-3-19 12:07:25 | 顯示全部樓層
回復 samy 的帖子

Thanks Samy~