RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3939|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TA05常甩尾~_~

ThomasKwok 發表於 2012-6-21 12:17:19 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我TA05常常轉彎時都甩尾, 請問是否setting問題?
我是用team power 36 呔的
 樓主| ThomasKwok 發表於 2012-6-21 23:36:11 | 顯示全部樓層
回復 Allan007 的帖子

又CHECK過架車, 發現架車行得唔直係可能因為右尾轆斜左,
但係睇來睇去又唔知邊度可以調返正~_~

https://rc-evo.com/xbbs/forum.php?mod=attachment&aid=NjMzOTE1fDM1Nzc5MDM4NjIyZDRmMzczOWYyZDAxNDUxNzA2NTUwfDE3MTU0NTQ5ODk%3D&request=yes&_f=.jpg
 樓主| ThomasKwok 發表於 2012-6-22 14:14:31 | 顯示全部樓層
回復 Noir.KAZE 的帖子

what is 爻左?
 樓主| ThomasKwok 發表於 2012-6-28 23:21:36 | 顯示全部樓層
嗄!今日又SET好車落球場試試有沒有偏左問題,結果都是一樣~_~
想問問, 如果攞架車去RC店整唔知有沒有人整,要幾$$$呢?
 樓主| ThomasKwok 發表於 2012-6-28 23:37:03 | 顯示全部樓層
我0的新手,朋友都唔識多個。
點搵人幫~_~
 樓主| ThomasKwok 發表於 2012-6-29 16:20:59 | 顯示全部樓層
回復 lingchun 的帖子

NO ar, 有一個c座重係新既
~_~
 樓主| ThomasKwok 發表於 2012-6-29 16:22:30 | 顯示全部樓層
回復 Noir.KAZE 的帖子

明白,
個個到場都唸住玩車, 唔好意思叫人整車