RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4731|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

top or vbc?

kenanakee 發表於 2012-7-3 18:49:57 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
want to get a new car, top or vbc?
which one is good? photon ex or WildFire?
 樓主| kenanakee 發表於 2012-7-3 19:09:31 | 顯示全部樓層
回復 Chrischu33 的帖子

I think...photon will be
 樓主| kenanakee 發表於 2012-7-3 23:12:20 | 顯示全部樓層
回復 kenanakee 的帖子

最終..都係忍唔住..買左top..
仲見到開發者之一tim...hehe..
在此感謝 rc penny 既無補水ot接待..thanks penny
 樓主| kenanakee 發表於 2012-7-4 02:39:45 | 顯示全部樓層
回復 tb03 的帖子

想請教下,在原裝setting下,尾差該用何度數差速油呢?
 樓主| kenanakee 發表於 2012-7-4 13:51:33 | 顯示全部樓層

回復 penny..t.o.p. 的帖子

Opps~ 車價原來是$2680嗎? sorry ar..

因為同時買左一堆option,其次係無取收據,

好在你更正番,唔該晒~
 樓主| kenanakee 發表於 2012-7-4 14:20:35 | 顯示全部樓層
回復 高人 的帖子

高人師兄太客氣喇,雖然我唔係個好車手,但係砌車數目亦唔少架..〔笑〕

由以前既scythe,rebel同宜家既photon,都好明顯地自成一格,

唔會向其他熱賣車抄襲,對開發新車既誠意不必懷疑..

就今次買車來看,同期推出既V記,於價格同品質上都足以對Top做成威脅,

但再對比造車既技術同創意之下...結果就係抱住photon番屋企喇~