RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: billgate803
打印 上一主題 下一主題
收起左側

PRO10, PRO-TEN, PRO 10, PROTEN, PANCAR 專區

Nicholas.C 發表於 2013-10-4 10:26:03 | 顯示全部樓層
有問題想請教下各位CHING, 我未玩過PRO10, 想入手一架玩下, 想問下PRO10的輪距和軸距是幾多呢?
翻舊文見CHING講過係咪只要買改件190MM-235MM的車殼都用到呢?
咁係咪TOURING殼同垃圾剷殼都可以?
THX, THX, THX A LOT~
Nicholas.C 發表於 2013-10-4 11:42:38 | 顯示全部樓層
IS520 發表於 2013-10-4 11:13
PRO10 唔會裝 190MM 車殼,

我部 CRC X10LE

THANK YOU, 唔該晒CHING~
但想問多句, 如果笠200MM 的TOURING殼會怪怪的嗎?
Nicholas.C 發表於 2013-10-4 14:22:15 | 顯示全部樓層
IS520 發表於 2013-10-4 13:39
尺寸上 係可以既,
但當留意到, 車尾殼柱既位置 (後轆前方),
就會知道 安裝後, 效果會好差,

OH, I SEE~
明白了, 唔該晒CHING解答~
Nicholas.C 發表於 2013-10-6 08:21:35 | 顯示全部樓層
各位師兄好呀, 小弟上未買車, 想問問各位再考慮, 請大家給點意見~
都係最緊要果幾個要求, 最新款唔會就轉款, 唔會成日轉新款, 抵玩, 零件平, 最緊要容易搵零件,