RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: cyberkohk
打印 上一主題 下一主題
收起左側

最近發覺JV星期日放車D人越來越無品

hlsk 發表於 2012-11-5 14:50:07 | 顯示全部樓層
我都在場,有人嗌直路中死車,原来係波板糖至真。重大大聲閙人潻。
hlsk 發表於 2012-11-5 16:00:59 | 顯示全部樓層
公家塲,有好多例都係圍内玩開D車友至知。碰撞小不免,如果想冇人掂你就去包個私家塲玩。到時冇人俾你閙我驚你又唔過引喎。
hlsk 發表於 2012-11-5 16:26:41 | 顯示全部樓層

冇人有權唔俾玩drift, 但係要有心理準備俾其他車撞到。好似之前師兄講個架18仔一樣。到時又就唔好上尼話人地冇品就得哪。
hlsk 發表於 2012-11-5 17:33:18 | 顯示全部樓層
Noir.KAZE 發表於 2012-11-5 16:49
嗌錯其實仲衰過唔報位置

不過其實佢都嗌左,就由佢啦

其實都唔関快慢車事。同場我見好多車速比較高同D冇咁快嘅車一齊玩都冇事。有唔小車友都叫錯甚位置甚至乎緊張到死車都唔識嗌。佢地俾人撞到自己嗌sorry  潻。最重要都係個人修養問題。玩車玩到揸刀揸槍,又何苦呢。

成日出埋晒D乜乜冇品物物放棄post.. 不如諗淸楚自己有幾啱先啦。需然綱上吹水冇責任,但係大家都係發燒友,放低一点自我,開懷D玩車好過啦老友。
hlsk 發表於 2012-11-5 21:57:20 | 顯示全部樓層
楼主有冇問題我唔評論,但係個post 就唔係咁冾當哪。首先,這個版塊係电車討論區,這個係一個吹水貼,應該搬番去吹水,最多係放車区至啱。 發貼人其實就係個位主角,個曰好多車友在塲都睇到聽到反車個位嗌錯之後第一個大大聲聲閙人,而家綱上反為話别人冇品,重話人撩交嗌潻。
hlsk 發表於 2012-11-6 00:53:46 | 顯示全部樓層
楼主既時更換個GTR黑白車頭像。
hlsk 發表於 2012-11-6 01:38:26 | 顯示全部樓層
KENNY110 發表於 2012-11-5 22:07
係咪架?樓主自己出黎講兩句丫?係咪用黑白GTR+TT01架?定係根本係路人甲被屈?

頭像换完又换。楼主己默認。