RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kauhj6056
打印 上一主題 下一主題
收起左側

將軍澳這麽大的場

billykai 發表於 2014-6-3 17:38:50 | 顯示全部樓層
有冇ching知其實住戶是投訴聲量大定玩車?
橋底是屬私人物業正政府所有?
billykai 發表於 2014-6-4 09:48:27 | 顯示全部樓層
22年 發表於 2014-6-3 22:39
其實咁多位師兄點解唔入越野倉玩下呢?

個人問題:
1) 遠
2) 唔適合玩'較'慢車(例如星星容易爛)
3) 但最主要是技術唔好,時常要走上走落執車
billykai 發表於 2014-6-4 11:06:22 | 顯示全部樓層
stam28 發表於 2014-6-4 10:51
其実0個塊地真係私家地???

我都好懷疑因為政府冇理由起橋係私人地上面咁stupid
唔係話有個牌就係私人地lo
billykai 發表於 2014-6-4 11:30:32 | 顯示全部樓層
euro614 發表於 2014-6-4 11:03
未入過,就試下,唔好剩係聽人講就當係。

1. 遠 - 其實睇你有無心,坐港鐵轉的士到門口。 的士都係幾十 ...

1)我住港島遠就預左所以冇話主要原因,可能有ching住流浮山咁未近lo,所以話個人問題
2)我主要都唔係玩星星,不過上次TKO星星會分開時間玩,但我唸倉唔可以(not個個要玩快)
3)ching幫手自己都覺唔好意思, 當然要練習但方便d唔係好d??
billykai 發表於 2014-6-4 11:45:07 | 顯示全部樓層
euro614 發表於 2014-6-4 11:32
中晒Point
所以好想多d人陪我一齊慢遊..

ic, good
billykai 發表於 2014-6-4 11:51:32 | 顯示全部樓層
ikesan 發表於 2014-6-4 11:24
1/ euro Ching 都係TKO友,都係離倉好遠
2/ euro Ching 都係好慢,但我地冇鹽氣佢。佢一様自得其樂
3/ eu ...

1) 同意
2) 見人見志
3)ching幫完,自己都要幫返人執,試過,好辛苦,可能少運動
billykai 發表於 2014-6-5 11:39:37 | 顯示全部樓層
965 發表於 2014-6-5 10:49
By the way, how about some BMX/dirt bike track? Any in HK? Allow to play RC?

This TKO "track" is g ...

bike track not allow in HK