RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: solaris8x86
打印 上一主題 下一主題
收起左側

*** Please Permanently delete ***

solaris8x86 發表於 2015-7-8 11:45:50 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

*** Please Permanently delete ***
 樓主| solaris8x86 發表於 2015-7-8 17:27:59 | 顯示全部樓層

睇嘢睇全面,草地同條婚紗木橋都唔係剩係用嚟放飛機嘅......
不過今日我已代我啲friends連我自己send咗8封反對信去,佢咃個project又要胎死腹中喇.... 之前對上5年我已搞死過佢哋規劃project兩次....今次第三次,好Q開心....
 樓主| solaris8x86 發表於 2015-7-8 18:08:24 | 顯示全部樓層

你放心喇,啲環保組織會比我send更多信去架喇,次次都係咁玩死咗啲projects,若之前或將來有丶或打算使用場地嘅屍兄,亦有義務send信去反對,做個負責任嘅RC人。

樓主| solaris8x86 發表於 2015-7-8 18:15:22 | 顯示全部樓層

嗰個位置,當然係為收容富貴老人而興建啦,你同我變成老嘢時都肯定無份入住,唔好唔記得,上兩年佢地將塊地係用嚟建豪宅,以尺價計,塊地就算起乜春都無能用,一般窮人跟本無錢住係嗰個位置。
 樓主| solaris8x86 發表於 2015-7-8 21:16:28 | 顯示全部樓層

Good... 乖仔....
 樓主| solaris8x86 發表於 2015-11-29 13:05:56 | 顯示全部樓層
慘... 搞visitor center.... 仲有圖.... 繼將軍澳丶水尾村後... 又可能多一個地點失手...
10.28後,人哋又再入側....
http://www.info.gov.hk/tpb/tc/plan_application/Attachment/20151103/s16fi_A_YL-NSW_242_1_gist.pdf

以後唔使立咩例管飛機,人哋直接block-9曬你哋啲場,啲乜乜七七丶安全丶倒忌等等問題,全部解決。