RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: GTRTam
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Kyosho京商原裝Mini-Z羣組 - Mini-Z Official Cup Race情報

G66 發表於 2016-5-29 11:24:21 | 顯示全部樓層
小弟上星期登記這討論區,請多多指教!!!
另外小弟想加入Mini-Z 組群可以嗎
G66 發表於 2016-5-29 13:37:42 來自手機 | 顯示全部樓層
謝謝,搵番架“錢7“仲行得;
如去車場試玩會唔會比人“小”
第一代只有基本升級=_=
個RS200殼無左車頭定位“利”
G66 發表於 2016-5-29 14:43:37 | 顯示全部樓層

個RS200殼係好多年前模型鋪2手區收番來!!!
回家先知無左條"利",有絛C兄知道那裡有佢條利或RS200殼賣??

G66 發表於 2017-8-8 20:42:34 | 顯示全部樓層
12000KV難玩係正常
見你圖中嘅呔應該是玩地毯
小弟玩車初手技術差未必合你用
但你可試試換
1.尾5度呔~~~(依個都係一個高手介紹我用)
2.5000KV-9500KV~~~~~(5000KV的確對經驗者係好慢)
3.R8硬殼~~~~(依殼表現穩定)
G66 發表於 2018-1-15 19:20:06 | 顯示全部樓層
Abbot 發表於 2018-1-13 18:10
請問新的Sports套裝車,可以用其他遙控器連接嗎?

如不用KYOSHO嘅KT-432
就要用FLYSKY嘅"iT4s"應該可以完全對應所有RTR之FHS & FHSS車系
G66 發表於 2018-1-25 15:12:22 來自手機 | 顯示全部樓層
感謝Zero
G66 發表於 2018-2-15 20:57:46 | 顯示全部樓層
我都好開心結識到大家,
依年有好多喜與怒,
但多是喜多,由其是我地班NISSAN CUP傻仔
完全係集旅遊,比賽,飲食,SHOPPING一身嘅交流團
依次比賽遊完全正無朋友
(主旨明年立春之時, 就係你收殼之時)